Még egy kérdés a zaklatásról, mehet? Kb. egy hónapja már feltettem egy kérdést az esetemmel kapcsolatban...
Figyelt kérdés
Párom lapátra tett, mindennemű kapcsolattartási lehetőséget elvágott (telefon, internet...) - ha akarnám sem tudnám keresni. Lakásához nem megyek, munkahelyére szintén eszemben sincs - 1x bedudáltam és integettem a cukrászdába, kb. 200 méterre dolgozunk egymástól. A május 13.-i szakítás után 3x találkoztunk a metróban... Gyakorlatilag ugyanazon az útvonalon járunk. Nem történt semmi, csak köszönés és biccentés... Tegnap észrevettem az autóját a házunk előtt - a kapuban állt meg. Nos, én mindenképpen szeretnék megbeszélni vele valamit, de eddig semmilyen személyes kontaktusunk nem volt, lévén nem tudok kapcsolatot kezdeményezni Kitaláltam, hogy az autója szélvédőjére rábittyesztek egy pársoros levet, amiben csak annyi állt, hogy egyetlen telefonhívás erejéig lépjen velem kapcsolatba. Az ügyvédemmel is beszéltem - szerinte ez egyáltalán nem zaklatás sőt, a levelet is együtt írtuk meg. Még 1x mondom: május 13. óta nem beszéltünk (csak köszöntünk) nem keresem, nem koslatok utána... Érdekelne a véleményetek. Köszönöm!2020. júl. 3. 14:31
3/3 anonim válasza:
Ez nem zaklatas. Ismertem egy fiút akit az exe feljelentett. De vagy 800x hívta a pasi. De persze a nő is visszahivta stb..macska eger játék. Megis a pasit vették elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!