Mit lehet tenni az exxel ilyen esetben?
Lehet, hogy szereted és nem akarsz neki rosszat, de gondolj úgy erre, hogy neki is az lenne a legjobb, ha teljesen vége lenne az egésznek.
Elsőként próbálj meg nem reagálni semmire, amit csinál. Ha reagálsz, akkor még lesz benne egy kis remény és tuti nem hagyja abba. Szigorúan tartsd magad ehhez.
Ha így se hagyja abba, akkor pedig ez már szerintem rendőrségi kategória. Én azt javaslom, hogy keress egy civil szervezetet, pl. NaNe, és írd le nekik az eseted, ők biztos meg tudják mondani milyen lépéseket lehet tenni.
Szia! Először is telefonszám váltás!! Közösségi oldalakról tiltsd.
Nem tudsz elköltözni ? Legalább egy kis időre? Ne legyen semmilyen kapcsolat vele! Se sms se más.
Voltam hasonló helyzetben. Habár a redőnyt nem verte és nem cigizett a teraszon az apámmal de ugyanígy itt állt a kapunkban, fenyegetett hogy öngyilkos lesz stb. Én ezt úgy oldottam meg hogy egy kedves fiú barátommal eljátszottuk előtte hogy együtt vagyunk (2hónap zaklatás után nem tudtam mást kitalálni) Kézenfogva sétáltunk vihorásztunk előtte. Tudom gyerekes de BEVÁLT! és akkor ez volt a legfontosabb. (utólag kiderült hogy az a fiú aki eljátszotta hogy a barátom meg is fenyegette)
+az első válaszoló válaszában is van valami. Ha sehogy sem megy akkor az is egy megoldás.
Részvétem. Szörnyű lehet!
De szerintem minden honnan tiltsd!
Ha nálatok van ne menj hozzájuk oda zárkózz be a szobádba!Semmilyen szinten ne tartsd vele kapcsolatot.
Az apukáddal pedig próbálj beszélni mert nem állapot amit csinál.. Nincsenek barátai akivel sörözhet?!? botrány...
Ha jól értem, a zaklatásra elég sok írásos bizonyíték is van.
Egyetlen dolgot írj meg neki egyszer: hogy ha még egyszer keres, akkor mész a rendőrségre. Amit csinál az exed, egyértelműen kimeríti a zaklatás nevű bűncselekményt. Ha folytatja, akkor pedig váltsd be az ígéreted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!