Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudom bizonyítani?

Hogyan tudom bizonyítani?

Figyelt kérdés

Hihetetlen amit mondok és tudom mindenki h*ly*nek gondol, nem hiszi el az igazságot, azt gondolja poénkodok stb.

Kizárólag a helyzet megoldása a kérdés csúnya szavak, ítéletek, rossz gondolatok és egyéb nélkül.

Hamis utónév és születési dátum van a személyi igazolványomban és az összes többi iratomban.

A családi név is hamis volt, azt sikerült megváltoztatni, jelenleg az utónév megváltoztatása folyamatban van.

A kérdés az hol és hogyan tudom bizonyítani azt, hogy a születési dátum hamis.

Először is a kórházi adatbázisban elírták a születési dátumot, másodszor az anyakönyvi hivatal hamis dátumot írt be.

Az év jó, a hónap és a nap nem.

Akármelyik hivatalba megyek, nem hiszik el, ha azt mondom elveszett a személyi igazolvány és újat csináltatok a rendőrök azt mondják hamis adatokat adtam meg.

A kérdés az, hogyan lehet ezt megoldani csalás nélkül, tisztességes úton.

2020. júl. 1. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán kezdd az elejéről, miért nem jelezték már a születésednél a szülők, hogy rosszak az adataid, egyáltalán hogyan lehet rossz a teljes neved és a születési dátumod is, ha ott a kórházban cseréltek volna össze babákat akkor is legalább a dátumnak jónak kellene lennie. Szóval ha nem a szülők jöttek rá, akkor meg hogyan jöttél rá te felnőttkorodra, hogy minden hamis.
2020. júl. 1. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
1 Nem vetted észre, hogy menteni próbálja a menthetetlent? ne kell hozzá sok ész, hogy észre lehessen venni.
2020. júl. 1. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
1 Na most kéne a rendőrségnek IP-t nézni.
2020. júl. 1. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Hihetetlennek hangzik. Keress fel egy TV-t, mert ez egyedi eset. Szerintem csak veled történt meg.
2020. júl. 1. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden iratodban rossz név és dátum van? Mindben? Ezt hogy sikerült összehozni?
2020. júl. 2. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!