Fel lehet jelenteni a postát (részletesebben lent)?
Figyelt kérdés
Én egy szőlőhegyen lakom, ahova nem jön ki postás, hanem nekem kell bemenni a faluba a postára. Rendszeresen járok postára, természetesen tudom mikor aktuálisak a számlák érkezése, na most ennek ellenére rendszeresen késve kapom meg a számláimat (sőt olyan is volt, hogy 1 hónappal később kaptam meg az áramszámlámat), emiatt persze késve is fizetem így felszámolnak kamatokat rá. Emellett többször volt már olyan, hogy nem kaptam meg fontos leveleket (ajánlottként küldött levelet visszaküldték mondván nem vettem át, amikor oda sem adták, meg a fundamentától is küldtek levelet hogy hiányoznak adatok, amit persze én nem kaptam meg emiatt csúszik már 1 éve a lakástakarék kifizetés...)
Már tele van velük a tököm!!
Mit lehet velük csinálni?
#posta #posta feljelentése
2020. jún. 26. 11:16
11/12 anonim válasza:
Kérdező, megoldódott azóta a problémád? Mik változtak a kérdés kiírása óta?
12/12 A kérdező kommentje:
Nem, semmi nem változott!
2020. dec. 10. 13:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!