Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet elhagytam a személyim...

Lehet elhagytam a személyim ami lejárt, most mi lesz?

Figyelt kérdés

Lejárt a személyim március végén nem csináltattam másikat mert elzavartak a okmány irodából amikor akartam. Mondták még koronabácsi miatt érvényes.

Otp bezzeg nem fogadta el.

Erről ennyit.

Ma meg dohányboltba vettem vizet és nem hitték el, hogy 22 vagyok, kellett a személyi aztán elkezdett esni az eső amikor jöttem ki és a vízzel együtt a kocsi tetejére tettem a személyim majd a vizet megfogtam a személyi a tetőn maradt én meg mentem haza gyorsan vagy 10 km után jutott az eszembe, de már sötét volt.

Hamarosan lesz egy vizsgám ,kb. 3-4 hét. Arra kéne már egy személyi.

Ha holnap bemegyek, hogy elhagytam akkor mi lesz? Kell fizetnem ? Köröztetik?

2020. jún. 21. 23:12
 1/5 A kérdező kommentje:
Azért "lehet" mert még a csomagtérajtó és a tető réséhez becsúszhatott a kocsimon, de nem megyek most ki mert már aludnék.
2020. jún. 21. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Fizetned mindenféleképp kell, köröztetni nem fogják.
2020. jún. 21. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Van jogosítványod. Útlevél? Csinaltatsz egy újat és kész.
2020. jún. 21. 23:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel a személyazonosító igazolvány kiállítása már évek óta illetékmentes, így fizetned egészen biztosan nem kell. Nyilatkozol az elvesztéséről, igényelsz egy újat, és megy minden tovább a régiben.
2020. jún. 22. 00:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Megvan. :)

A zsebemben volt.

Köszönöm a válaszokat.

2020. jún. 22. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!