Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elhagytam minden iratom...

Elhagytam minden iratom (személyi lakcím adó taj diák jogsi stb) nem találom sehol, mitévő legyek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 22:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Először is gondolj bele hogy mikor volt nálad utoljára, és hogy hol. Ha esetleg otthon, vagy kint az utcán akkor arrafelé néz körül. De ha tényleg mindent néztél első dolgod az hogy menj el a rendőrségre és jelentsd be hogy az irataid eltűntek, aztán irány az okmányiroda és mindent újra csináltatni. Jogsihoz viszont új orvosi alkalmassági kell, de akkor azzal 10 évre le van a gondod. Sokba fog kerülni mire mindent pótolni fogsz. Ha esetleg előkerül de már jelentve van a rendőrségnél akkor már nem használhatod azokat mert körözve lesznek, és ha rajtakapnak hogy mégis használod akkor megszívod! Mondjuk ilyen esetben ha mégis előkerülnek nem tudom mit lehet kezdeni, erre kérdezz rá.

De holnap első dolgod bemenni a rendőrségre és ezt jelented, nehogy visszaéljen vele más aki esetleg megtalálta!

2017. máj. 20. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!