Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 18 év alatt így bírnék tippmix...

18 év alatt így bírnék tippmixezni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem legális. De ha az édesapám nevével regisztálok és az ő adataival (megengedi), de az én bankártyámra fog jönni a pénz, akkor ráfognak jönni hogy nem vagyok még 18?
2020. jún. 21. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha az ő engedélyével használod ilyenre az adatait és úgy játszol, az teljes mértékben legális.

Most gondolj bele, ez lényegében ugyanaz, minthogy apádnak van egy felhasználói fiókja (gondolom ilyen online szerencsejátékos oldalról van szó), ő nyer, a pénzt meg neked adja. Illegális ez akkor lenne, hogyha úgy használnád az adatait, hogy ő nem tudja és nem engedi. Azt hogy tudják megállapítani, hogy mégis te vagy ő fogadtatok-e arról a fiókról?

Megjegyzés: Talán annyiban nem legális, hogy a bevétel adóköteles, de ebben nem vagyok biztos.

2020. jún. 21. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Utóirat: Ha hülyeséget mondtam, javítsatok ki.
2020. jún. 21. 20:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem kell adózni utánna, mert magyar szerencsejátékoknál nem kell, ez biztos, csak külfödieknél. Arra voltam kíváncsi hogy hogy nem tudják-e azonosítani a bankkártyám alapján hogy nem az édesapámé, hanem hogy az enyém.
2020. jún. 21. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Tudni tudnák, csak nem fogják. Meg arra kétlem, hogy lenne jogszabály, hogy nem utaltathatja ki valaki a nyereményét a gyereke számlájára.
2020. jún. 21. 20:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2020. jún. 21. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Nincs mit.
2020. jún. 21. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Azonosítani tudják. Mondjuk más kérdés, hogy nem tudom, az miként van ha komolyabb nyeremény, van, azt is simán kiutalják, vagy ahhoz kell valahogy igazolnod magad.
2020. jún. 22. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!