Elvették a jogosítványom “bódult” állapot miatt hogy szerezhetem vissza?
Figyelt kérdés
Igazságtalanul elvették a jogosítványom mert a vizelet vizsgálat kimutatta a thc-t és a vért is vettek bár arról nem kaptam eredményt.A lényeg az hogy a vezetés pillanatában nem voltam bódult állapotban és előtte való 1nappal szívtam füves cigit azaz eltelt 24óra és utána ültem autóba.A thc-t azt 2hèt után is kimutatná a vizelet meg a vér aki kéthete szívott attól is elveszik a jogosítványt vagy mi?Nem tudják a magyar törvényhozók hogy ez nem olyan mint az alkohol hogy nem 1nap alatt ürül ki hanem durván még 1hónap is lehet.Most az hogy haza hoztak átkutatták a szobámat azt kaptam egy papírt az előállításról meg a jogosítvány elvételéről innentől kezdve mit kell tenni?Ennyi volt elvették azt mehetek újra vizsgázni mert szoktam néha fütyürészni otthon?2020. jún. 21. 19:38
11/16 anonim válasza:
Igen, írja a gyártó is, hogy kimutatja, de biztosít, hogy teljesen józan leszel.
12/16 anonim válasza:
Valóban nagyon igazságtalan egy drogostól elvenni a jogosítványt. :D Remélem, sosem kapod vissza.
13/16 A kérdező kommentje:
Pont nem a te hozzá nem értő véleményedre voltam kiváncsi 12.
2020. jún. 21. 22:30
14/16 anonim válasza:
#12 Nagy marhaságot mondtál, az egyszer biztos.
Amennyiben nem betépve vezetett és mégis elvennéd a jogsiját, akkor gondolom elvennéd mindenkinek, aki valaha ivott alkoholt....
15/16 anonim válasza:
#14 Ha a vérében a megfelelő vizsgálat határértéken felüli alkoholszintet mutat ki, akkor igen.
Bármennyire is meg fog lepni téged, de a drogosan vagy ittasan vezetők döntő többsége határozottan állítja magáról, hogy nincsen betépve és semmiben sem befolyásolja az amit a vérvizsgálat mutat.
Akkor is ha éppen túl vannak egy hatalmas baleseten, avgy éppen megöltek valakit.
16/16 anonim válasza:
Amilyen értelmes, szerintem jobb is hogy nincs msot jogsija. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!