Skizofrenia? Lehet jogositvanya egy skizofren betegnek? Lehet vele teljes eletet elni? Honnan tudom, hogy nalam jelentkezik a kataton allapot, eszreveszik magukon? Kikapcsol az agyuk?
Diagnosztizálták nálad a skizofréniát? Vagy magadnak állítottad fel a diagnózist.
Ha tudod, hogy a drogoktól jelentkezek nálad tünetek, mi a fenéért nem szoksz le rólak?
Tény, hogy a drogok az arra hajlamosoknál előhoznak skizofrén tüneteket, van is ilyen ismerősöm, de ő keményen hallucinál és hangokat is hall. Nálad nem biztos, hogy ez van. Doki tudná megállapítani, de ha nem akarsz végleg tönkremenni és zombi módban végig szenvedni az egész életet, akkor állj le a drogokkal, mert egy ponton már nem lesz visszaút.
A kataton állapot a skizofrénia egyik legsúlyosabb tünete, akik itt tartanak, többnyire már nincs betegség tudatuk. Abszolút nem való jogsi a kezükbe, nem is lenne biztonságos.
"egy ami zavar,hogy ha ez igy is van,akkor csaladom ezt titkolja elottem,es figyelik mitcsinalok,nincs magan eletem amire minden embernek szuksege van"
lehet furcsán viselkedsz és nem tudják mire vélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!