Tanári végzettség nélkül oktathatok matematikát legálisan magánban?
Figyelt kérdés
A kérdésem szerintem nem szorul kifejtésre.2020. jún. 18. 17:49
1/12 anonim válasza:
Szerintem semmi akadálya nem lenne. A hivatásos tanárok se szoktak áfás számlát adni róla, csak zsebre vágják a lóvét... Engem 3. osztálos koromba eljárt korrepetálni egy vén szivar tanárnő, de valami irtózat büdős orosz cigit szívott mindig a szobámban. Még este is lehetett érezni a szagát. A hamut egy zacskóban gyűjtötte, hogy a szüleim ne vegyék észre.
3/12 anonim válasza:
Ha az oktatandókat nem érdekli akkor miért ne?
4/12 A kérdező kommentje:
#3 Mert gondolom, ha nem vagyok orvos, akkor műteni sem műthetek, mégha az adott személy bele is egyezne :D
Nyilván abszurd példa, de a jogi része érdekel.
2020. jún. 18. 18:03
5/12 anonim válasza:
Az rendben van, hogy papírod nincs, de miből gondolod, hogy képes lennél tanítani?
6/12 A kérdező kommentje:
Matematikus végzettségem van és elég sok embernek segítettem már szívességből.
Tény, nem vagyok azért biztos a dolgomban, ezért ha elkezdeném, valami garanciafélét is beépítenék :D
2020. jún. 18. 18:12
8/12 Micimacko67 válasza:
Természetesen hivatalosan számlával? Ugye?
9/12 A kérdező kommentje:
Azt jelenti, hogy legálisan.
2020. jún. 18. 19:28
10/12 anonim válasza:
Engem egy statikus korrepetált matekból az egyetem alatt és működött.
Ha számlát akarsz róla adni, szerintem az nem fog menni. Rá kell keresni a teáor számra ami legjobban lefedi a szolgáltatásodat és meg kell nézni, hogy milyen végzettség kell hozzá. Sanszos, hogy az oktatáshoz kell valamilyen pedagógusi végzettség, bár ez nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!