Mit lehet tenni ilyen esetben?
Figyelt kérdés
A nagymamámnak van egy párja, akit zaklat egy nő. Rózsákat, szerelmesleveleket, fehérneműt dobál a postaládájába, néha a lépcsőházba is bejut és cipőt, sört tesz az ajtaja elé. Hétvégente reggel 6kor felcsenget hozzá. Követni is szokta, a ház előtti padon ücsörög és várja hogy mikor megy ki az erkélyre, hogy figyelhesse. Pedig megmondta neki 100x hogy nem akar tőle semmit. Eddig is nyomasztott a dolog de ami ma történt az már sok. Megint írt egy levelet a mamám párjának, most azonban egy férfinek adta ki magát és a levél így szólt: tudom hogy egy helyen dolgozol a feleségemmel, ha nem szállsz le róla megöllek. Gondolom azthitte hogy a mamám meglátja ezt a levelet és azthiszi megcsalja a párja. Nagyon féltem a mamámat, mi van ha elborul a nő agya és rátámad? A rendőrség mit tudna tenni ilyen helyzetben? Attól félek hogy ettől csak mégjobban bekattanna. Ha meglátjuk az utcán úgyis elfogunk beszélgetni vele de félek hogy még azelőtt tragédia lesz mielőtt ez bekövetkezne....:(2020. jún. 11. 00:02
1/3 anonim válasza:
Szerintem készítsetek videókat, igaz, ezt csak hatóság előtt bizonyítékként használhatjátok fel. Jó, ha benne van, egy olyan, hogy a pasi akár indulatosan a nő szemébe mondja, hogy nem akar tőle semmit, már sokszor megmondta, tartsa távol magától, ne küldözgessen, ne leskelődjön, ne kövesse, mert feljelenti a rendőrségen zaklatásért.
Lehet ez már az időskori demencia tünete is egyébként sajnos.
2/3 anonim válasza:
Tegyen feljelentést zaklatásért!
3/3 A kérdező kommentje:
Képzeljétek a nő besétált magától a pszichiátriára.:D
2020. jún. 28. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!