Előfordulhat olyan, hogy egy buszvállalat átutaltatja magának a büntetést a tudtom és a hozzájárulásom nélkül?
Ha már végrehajtási szakba ért a dolog, akkor levehetik a számládról, igen.
Gondolod, hogy elég eldönteni, hogy nem fizeted ki!? :D Vicces vagy.
Ha azt hiszed hogy csak mert nem bizonygatják hogy ki kell fizetned, akkor az ki van fizetve - tévedsz. Majd kapsz róla értesítést, hogy bíróság előtt az ügy, vagy egy behajtó jelentkezik a tartozásért. Most azért nem megy levél, mert ez a szakasz arról szól, hogy a cég hivatalosan jár el az ügyben
Sokkal többet fogsz fizetni, mint a legutóbbi megemel összeg.
De tuti szólni fognak róla hogy mi történik, na meg észre fogod venni ha letiltják a számládról esetleg.
Ha majd évek múlva jönnek elő valami milliós összeggel, akkor is meg lesz a teljes velük folytatott levelezés, és az ellenőr egyszemélyi szava lesz kettőnk ellen, lévén, a kollegája nem ott volt. Ha arra hivatkoznak, hogy dehát aláírtam, két rendőr lesz rá a tanú, hogy csakis azért, mert azt mondták, ez a hivatalos útvonala a panasztételnek. Kifizetem én a büntetés tízszeresét is ügyvédre, de nekik egy forintot sem ezért.
Nem szükségszerű az utast, engem elhordani, vastagon lehet sáros éppenséggel a másik oldal egynéhány esetben.
A kérdés nem ez volt. Hanem hogy levehették-e már a számlámról maguknak az én tudtom nélkül.
Nyugtathatod magadat... aztán majd legfeljebb leülöd! :-DDDD
a konkrét okot miért nem írtad le? Mi nem volt jogos a büntetésben szerinted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!