Pedofiliának számít hogy egy 13 éves lánynak 20 éves pasija van??
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 15:55
11/16 anonim válasza:
Amíg plátói szinten marad a viszony, addig nem. A szexszel viszont várnotok kell, amíg betöltöd / a lány betölti a 14-et.
12/16 anonim válasza:
A pasija van elég tág fogalom, ha nem bújnak ágyba akkor hivatalosan nem ütközik semmilyen törvénybe. Nem mellesleg ez most olyan dolog, hogy nem akarok csoportokat nevezni, de van ahol 13 évesen már a gyerek jön, ha annyira akarnák ott lehetne sok embert elővenni, de az is kb akkor történik meg ha azt mondja a lány, hogy megerőszakolta. Ha meg simán bemegy a dokihoz hogy terhes, és esetleg elmondja azt is ki az apja nem nagyon foglalkoznak vele még akkor sem ha akár kétszer az apja lehetne.
14/16 anonim válasza:
Valaki elmagyarázná nekem, hogy mi a jó qva eget esznek a 18-20 éves pasik az ilyen kislányokon? Buták, tudatlanok, még a "testükre" se lehet fogni, mert nincs. Kérdező: ha ez a kérdés rólad szól, szólj a szüleidnek!
15/16 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a lány, egy ismerösöm és szerencsére nem én vagyok a pasija.
2020. máj. 26. 20:19
16/16 anonim válasza:
Nem pedofil, de agyilag gondok vannak a sráccal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!