SOS segítségre lenne szükségem! Kérlek kíméljetek, így is szörnyű helyzetben vagyok. Valaki?
Beszélgettem egy férfival, jól alakultak a dolgok, küldtem neki pár képet, cserébe ő sok-sok ajándékok és pénzt. Ennek 2 hónapja. Még sosem találkoztunk, viszont fel akarja használni ellenem a képeket. Mit tegyek?
17 éves vagyok, kérlek ne ítélkezzetek, csak az írjon aki segíteni is tud
Van felesége? Akkor neki számolj be a történtekről. Vagy a rokonainak, ismerőseinek.
Feljelentést is lehet tenni.
Először is gratulálok, legyél rá büszke, hogy 17 évesen már pénzt keresel a meztelen testeddel.
Utána meg elmeséled anyukádnak, és kézen fogva elmentek a rendőrségre, ott szépen elmeséled az egészet, megmutatod a beszélgetést, a csúnya bácsit meg pedofil képek birtoklásáért és zsarolásért megdádázzák.
Mivel elmúltál 16, így téged pedofil tartalom terjesztésért, még esetleg prostitúciósét (18 alatti vagy), de biztos csak felfüggesztett lesz.
Csak a szokásos sablon szöveget lehet erre mondani: szólj a szüleidnek, mond el mi történt (vállald fel a tetteidet).
Rendőrségre csak akkor lehet menni, ha már visszaélt a képekkel, a fenyegetőzéssel nem fognak semmit kezdeni. Max felvesznek egy jegyzőkönyvet aztán bedobják a fiók aljára.
Először is, irdatlan meg neki, hogy a rendőrségre fogsz menni a zsarolás miatt, és nézd meg lép - e, és mit. Aztán gyere vissza kérdezni.
Valószínűleg ennyi elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!