Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex vs autó, komoly segítségre lenne szükségem?
Sziasztok! Azzal a problémával fordulnék felétek, hogy az exem, mikor még együtt voltunk vett egy autót. Belementem, hogy az én nevemre írassa a kocsit , gondolván hogy csak nem lesz belőle semmi bajom, meg amúgy is vele terveztem a jövőmet. Csakhogy lassan fél éve szakítottunk. Az autót viszont még mindig nem iratta át, mondván hogy nincs rá pénze, amit nehezemre esik teljesen elhinni. Hozzánk jönnek a csekkei is, a kocsival kapcsolatban Eleinte nem zavart annyira, mondván hogy akkor majd idővel azért csak sikerül átíratnia, nagy hülyeséget meg csak nem csinál.Már régóta nyaggatom hogy valahogy oldja meg az átírást, de mindig csak halasztódik, és nincs pénze rá. A minap azonban , jelezte hogy lehet hogy fog majd érkezni egy 60 ezer körüli bírság, mert valószínűleg lefotózták gyors hajtva. Elvileg kifizeti, de tudtommal a hibapont az én jogsimra kerül majd emiatt mivel az én nevemen van a kocsi (de lehet, hogy az információim tévesek). Anyukám már jóideje azzal nyüstöl hogy ha nem írajta át végre a kocsit akkor fogjam magam menjek be a rendőrségre és jelentsem be, hogy mikor szakítottunk, mérgében elvitte az autóm, vagy valami hasonló, mert ebből bajom lesz. Nem akartam neki hinni meg nehezen venne rá a lélek hogy ezt megtegyem , mivel nem az enyém , hiába van a nevemen, de most már tényleg kezdek kicsit aggódni és bosszant a dolog. Ami lemaradt még, hogy egy 38/F-ről van szó. Szerintetek mit kéne tennem ebben a helyzetben?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!