Ha szállodában lakom, akkor is kell lakcímkártya?
Ha tegyük fel, nagyon gazdag lennék és abból áll az életem, hogy havonta más országban élek és mindig szállodában lakom, és nincs a világon sehol a nevemen ingatlan, akkor mi a helyzet a lakcímkártyával? Ebben az esetben is kell(ene), gondolom. És mondjuk nem szeretném ismerőshöz vagy rokonhoz csak úgy beíratni magam. Mi van ilyenkor? Gondolom, hogy van a világon néhány ember, akire ez igaz.
Köszönöm!
Az egy film. A valóságban nem így működik. Ideiglenes lakcímet tudsz csináltatni, de csak akkor hogyha a szálloda bejelent oda.
Amúgy meg, ha annyira gazdag lennél akkor veszel egy panellakást és bejelented oda magadat.
Na értem, de ha nem akarok ezért lakást venni, hogy bejelentsem magam. Gondolom nem köteleznek, hogy csak azért vegyek egy lakást, mert valahova be kell jelentkezni.
És akkor a szállodás ideiglenes címet havonta változtatom?
2# Ha "annyira" gazdag lenne, nem panel lakást venne hanem valami vidéki kastélyt minimum 😂🤦
(Nem azért, nekem még az is jól jönne)
Nem csak a hajléktalanok. Szerintem is a település szintű kártya a válasz.
Van egy ismerősöm, akinek évek óta ilyen van, és ezzel is ugyanúgy dolgozik. Albérletben lakik.
Azért van neki ilyen, hogy a végrehajtó ne találjon rá. Nem is találja már évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!