Ha megvádol a taxis? Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm taxis mindig vele megyek mindenhová de ma megvádolt azzal hogy loptam tőle 50eFt-ot pedig a párommal mentünk vásárolni a kislányunknak! És az lenne a kérdésem ilyenkor mit tudok tenni mert én mondtam neki ha ennyire rajtam keresi hívjuk ki a rendőrséget és majd ők mondanak valamit hogy ilyenkor mi a teendő mert nekem nincs mitől félnem mert tudom hogy sose loptam és lopnák senkitől!!!2020. máj. 8. 18:04
2/8 A kérdező kommentje:
Nem
2020. máj. 8. 18:29
3/8 anonim válasza:
Ingyen vitt eddig titeket vagy kedvezményes áron? Lehet be akarja hajtani rajtatok ,ha eddig ingyen vitt
4/8 A kérdező kommentje:
Ugyan annyit fizettek neki is mint más taxi társaságnak!
2020. máj. 8. 18:53
6/8 anonim válasza:
De mégis mire gondol? Hogy a zsebéből kiloptál 50e-t? Vagy mégis hogyan?!
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os igen úgy gondolja ahol hátul ültem ott volt a kabátja és abból loptam ki mikor tegnap hátul ültem!! De ez nem igaz én nem is figyeltem hogy ott van a kabátja meg tegnap alig vártam hogy a kislanyomnak bevasaroljunk mert nem aludtam semmit tegnap előtt mert jön a fogunk és így is alig voltam magamnál!!
2020. máj. 9. 06:06
8/8 anonim válasza:
Lehet más utas lopta ki , vagy szimplán abban remènykedett, hogy hátha adtok neki 50 ezret hogy ne legyen balhé, bár elèg fura amúgy ez az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!