Társkeresőn valaki az én képeimmel regisztrált! Ilyenkor mit lehet tenni?
Rákérdeztem,visszaírt az illető,azt mondta azért csinálta,mert találta a képemet,és vonzónak talált,és a barátjára akart ráírni ezzel a profillal,mivel ő is a társkeresőn van,hogy megcsalná e velem.
Egy ismerősöm bukkant rá a profilra,és mivel nem egyezett a testmagasságom és a testsúlyom a valósággal,ezért gondolta,hogy nem én vagyok.
Szerintetek kamuzhatott,vagy életszerű ez?
Nem lány vagyok.
Ez egy meleg társkereső oldalon történt.
Nem vagyok ismert személy.
Az oldalon azt írták,hogy kérjem meg a profilt,hogy távolítsa el a képeimet!
Ha nem teszi,akkor pedig arra is voltak további lépések.
De úgy láttam törölte.
Csak az ember ilyenkor gyanakvó,kitudja miket írogat másoknak,akár még csalást is elkövethet és a képeim meg ott vannak a profiljában.Ha bármit elkövet,akkor az én képeimet használta.
Bár gondolom akkor IP cím alapján lenyomoznák.
Nem az érdekes elsősorban,hogy a képeimet használta,hogy ezzel fogjon esetleg magának pasit,vagy ha még a sztorija is igaz(bár elég gáz),hanem attól félek,hogy valami másra használhatta,amiből még nekem lehet bajom.
Én sajnos elég paranoiás vagyok-
Nem írt semmi olyat az adatlapra,ami rontaná a hírnevemet,még akár igaz is lehet,hogy tényleg erre akarta használni a profilomat,de miért nem kérte meg egy ismerősét,hogy "húzzák csőbe a pasiját?"
Miért egy vadidegen,random ember képeit kell használni?
Ráadásul több képemet használta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!