Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy perben a két felfogadot...

Ha egy perben a két felfogadott ügyvéd jó ismerősei egymásnak? (több lent)

Figyelt kérdés

A sors így hozza, hogy a két fél olyan ügyvédeket talált, akik egymással jó ismerősök, vagy barátok.

Itt az ügyvédek nem beszélhetnek egymással a per ideje alatt, vagy barátilag beszélhetnek, de a perről nem?

Elvesztheti az ügyvédbarátját ilyen perbeli szembenállás miatt egy ügyvéd?

Hogy látjátok ezt a helyzetet?

Ha ügyvéd lennél, ezt elkerülnéd, ha tudnád?

2020. máj. 6. 11:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vettem magamra a megszólítást, mert nő vagyok, és nem úr. Nem tudom, miért gondolja mindenki automatikusan, hogy ügyvéd csak férfi lehet, de már nagyon idegesít, hogy hatszor is leírod ezt, és erre a megszólításra nem reagàlok. Az ügyvédet is felesleges beletenni, x. Válaszoló is lehetek, az legalább egyértelmű.

Amúgy a hasonlatod irreleváns, amit mondasz, annak semmi értelme, de ha ezt akarod gondolni, akkor csak rajta. Engem nem érdekel. Már így is túl sok karaktert pazaroltam rád. Szemmel láthatóan úgyis eltökélted, hogy minden ügyvéd összejátszik, és ezen nem fogsz változtatni. Nem is érdekes.

Ez egyébként a buta, korlátolt emberek véleménye, akiknek fogalmuk sincs a komoly emberek munkájáról, és csak a saját kis sekélyes világukból tudnak kiindulni. Elég szánalmas, de van ilyen.

2020. máj. 10. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező: El ne hidd már, hogy egy ügyvéddel beszélgetsz. Ha ügyvéd lenne a nevét adná. ;).
2020. máj. 10. 23:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ügyvéd vagyok, de miért adnám a nevemet? Ez egy névtelen fórum; SENKI nem adja a nevét. Egy ügyvéd miért lenne kivétel?

Nem kell elhinned, ha akarod, de vannak itt ügyvédek rajtam kívül is (legalább kettőről tudok), illetve orvosok, meg nyilván még ezer szakma képviselői. Válaszolunk is kérdésekre. A rendes jogi kérdéseket rendszeresen megválaszolom (nyilván olyan szinten, ami még az ingyenes jogi tanácsadás kereteibe belefér), de a hülyeséggel a végtelenségig nem fogok foglalkozni. Az pedig hülyeség, hogy valakit győzködjek valamiről, amit szemmel láthatóan nem akar elhinni.

2020. máj. 11. 07:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem a 10-12 év orvosi tanulás után és a rendelések, ügyeletek, munkák után az orvosok nem itt fognak írogatni.

Neked pedig pont azért kéne névvel ellátva hozzászólni, mert ügyvéd vagy. Felelőségét kell vállalnod és ezt névvel teheted meg.

Egy ügyvéd se fog itt írogatni.

2020. máj. 11. 11:47
 15/17 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem ügyvéd. Nem kaptam tőle érvelést.

Ha pedig Ügyvédnő ő, akkor milyen már, hogy besértődik ahelyett, hogy érvelne.

2020. máj. 11. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Természetesen nem ügyvéd. Ha ügyvéd lenne a saját nevével kommentelve és nem névtelenül. Így lenne valid az amit ír. Sajnos az internet olyan, hogy Jóska Pista kőműves is orvosnak mondhatja magát az EÜ csoportba mégha nem is az. Pont előjön egy olyan téma, amelyet már átélt, mondjuk egy prosztatagyulladás és előszeretettel leírja a dolgait, meg amiket az orvos mondott neki, majd hozzáteszi, hogy ő orvos.

Nem az érveléssel van a baj. Aki eléri azt, hogy 5 éves jogi egyetemet végigtudta, utána 3 évet dolgozott mondjuk bírósági fogalmazóként, majd letudta az ügyvédi szakvizsgát, egy saját prakszist alakított ki, ügyfél körrel és miegyéb. Az nem névtelenül fog kommentelgetni itt. Ez így teljesen hiteltelen. Másrészt egy témánál sem láttam még, hogy úgy fogalmazott volna vagy olyan dolgokat mondott volna, amely azt támasztaná alá, hogy ő bizony az.

Annyit elhiszek, hogy jogi egyetemre jár, de többet nem.

2020. máj. 11. 13:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Jézusom, ti elmebetegek vagytok. :D dehogy fogok nektek bizonygatni bármit. Mit érdekel engem, hogy mit hisztek? Szerencsétlenek...
2020. máj. 11. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!