Ha találok az utcán csupaszon 200 000 Ft-ot van valami teendőm vagy elrakhatom?
Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 09:56
11/23 anonim válasza:
Ne az utcán nudizz!!!!!!! Közszeméremsértés!
12/23 A kérdező kommentje:
besírok
2020. máj. 6. 11:08
13/23 anonim válasza:
miért lennél az utcán csupaszon?
14/23 anonim válasza:
Nem rakhatod el!
Hidd el, az egyetlen kamera az utcán, téged fog felvenni!
15/23 anonim válasza:
Én még régen, egyik haverom lépcsőházában találtam a lift melletti falikorlátra ráterítve egy rövidnadrágot, az egyik zsebébe belegyűrve 50 egynéhányezer forint. Nagy hasznát vettem. A mai napig rejtély, hogy ki és miért rakhatta oda.
16/23 anonim válasza:
En 500 ft talaltam a suliban, de leadtam... szerintem tul jol neveltek... hogy tudom ezt lerontani?
17/23 anonim válasza:
Nem #5-ös, rólad fel sem tételezném, hogy leadtad. Ahhoz kell valami plusz. Találd ki, mi.
18/23 anonim válasza:
#16 te újabban jobban szeretnél mocsokban élni? Vajon mi szerettette ezt meg veled? Mondjuk nadragulya?
19/23 anonim válasza:
Azt a mentalitást imádom itt, hogy "ha kiszúrják, jön a bünti, ha nem, tisztességes vagyok, sőt élelmes". Itt csak a hülyék találgatják hogy mitől csóró és koszos ez az ország.
20/23 A kérdező kommentje:
jogilag csak az gyilkos akit elkaptak
2020. máj. 6. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!