Kaphatok erkölcsi bizonyítványt?
Figyelt kérdés
Egy állás miatt lenne rá szükségem, azonban volt egy garázdaság vétségem tavaly, és próbaidőt kaptam, 1 évre felfüggesztve, ami most május 10.én jár majd le. Ergo semmi priusz ugye.
De attól még benne maradok a nyilvántartásban?
Mostmár nem lenne tiszta az erkölcsi bizonyítványom?
Szóval nem igényelhetek?
2020. máj. 5. 14:22
1/5 anonim válasza:
Jogi kérdést a JOG kategóriába kérjük.
Ha lejár a büntetésed, akkor az kikerül az erkölcsi bizonyítványból. Nem örökre szól.
Kérdezd meg, hogy pontosan mikor, és utána kérj.
2/5 anonim válasza:
Ettől az erkölcsid teljesen tiszta.
3/5 anonim válasza:
Nem próbaidőt kaptál, hanem próbára bocsátottak, krvára nem ugyanaz a kettő! A próbára bocsátás viszont nem ítélet, hanem intézkedés, vagyis nem kerül be az erkölcsibe, semmilyen formában.
4/5 anonim válasza:
Erkölcsi bizonyítványt mindenképpen kaphatsz. Ügyfélkapun keresztül igényelhetsz, 1 hét múlba megkapod postán és évente 4-szer ingyenes.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Különösen neked, 3 as, a megnyerő modoroddal. :D Igen összekevertem a próbára bocsátással.
2020. máj. 5. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!