Lene egy kérdésem az erkölcsi bizonyítvánnyal kapcsolatban nyilván vagyok tartva a bűnügyi nyilvántartásban de az ügy meg nincs lezárva meg nem volt tárgyalás sem kihallgatás csak megalapozott gyanú kaphatok büntetlen előéletű erkölcsi bizonyítványt?
Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 21:35
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem egy ügyvéd mondta hogy Tisza elkorcsit kel kapják sóval most nem értem
2019. febr. 23. 22:16
3/11 anonim válasza:
Ezt írtad: "...kapcsolatban nyilván vagyok tartva a bűnügyi nyilvántartásban ..."
Ez rajta lesz.
4/11 anonim válasza:
Tudtommal a priuszt jelenti, tehát ha sitten voltál.
Nekem is volt fiatalkoromban egy kétes származású cucc miatt orgazdasági ügy, levették az ujjlenyomatokat, de ettől még tiszta erkölcsit kaptam.
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Látom sok az önjelölt jogász. Az szerepel a nyilvántartásban akit már elítéltek.
Itt egy kimerítő írás:
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt meg targyalasom sem ítéletem csak nyomozás van ellenem szoval akkor sem kaphatok tiszta erkolcsit
2019. febr. 23. 23:35
8/11 anonim válasza:
Még egyszer leírom, én is voltam ebben a helyzetben. Levették az ujjlenyomataim, rabosítottak, és abban az évben mentem olyan helyre, dolgozni ahol kellett erkölcsi. Nem volt benne semmi. Idő közben megkaptam a büntetést, pár 10 ezer forint, lezárult az ügy, rá kb. 2 évre megint kaptam olyan állást ahová kellett, és abban sem volt semmi.
9/11 A kérdező kommentje:
És az erkölcsi bizonyítvány kérő lapon melyiket kel be x élnek ha csak egy sima erkolcsit szeretnék büntetlen előéletű ?
2019. febr. 25. 10:46
10/11 A kérdező kommentje:
Fontos lenne
2019. febr. 26. 04:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!