Ha maszk hiánya miatt nem akar beengedni a benzinkútra a kutas csaj, elhajthatok az ingyen benzinnel? Fizetési szándék lenne, de ez akkor 55 liter ingyen
Vegyél egy ilyet: [link]
Örül majd, hogy csak a felesleges szabályt tartod be, nem pedig kirabolod őket
NEM, ha elhajtasz fizetés nélkül, az továbbra is lopás!
Mellesleg már jó ideje a csapból is az folyik, hogy kötelezö lesz a maszk, a legtöbb helyre nem lehet bemenni nélküle, miért nem tudsz beszerezni magadnak idöben egyet?
@1
Igen, így 30 fokban teljesen reális elképzelés hogy sálban mászkálok majd
Ha én meztelenül megyek el tankolni, és utána nem engednek be fizetni, akkor elhajthatok ingyen a benzinnel?
Na ugye hogy nem.
És minek a sál, mikor látják a rendszámot és a kocsit fogják keresni elsődlegesen nem a "vevőt".
Ha nem fizetsz akkor abból rendőrségi ügy lesz és többet is kapsz mint a benzin ára.
De ha másnem talán tesznek olyan kivételt így egyszer-egyszer ha rendesebb a kutas, hogy elveszi tőled a pénzt és kifizeti.
Ha nem akkor meg rendőrt hív, hiszen tudnod kellene hogy csak maszkban mehetsz be és fizetni cssk bent lehet. Szóval nézőpont kérdése, te azt állítod, hogy volt fizetési szándékod. Én pedig azt hogy így akartál lopni, szóval inkább lopási szándékról (vagy csalásról) beszélek. Kinek van igaza? A csapból is folynak az előírások, még esetleg ki is van plakátolva, hogy maszk viselése kötelező, már az előírásoknak se tettél eleget, majd egy ilyen ürüggyel akarsz fizetés nélkül távozni. Szóval az én verzióm hitelesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!