Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyem! Érdekelne, ha teljese...

Hölgyem! Érdekelne, ha teljesen ingyen, minden hátsó szándék nélkül segítenék neked "jobb" (férfiaknál sikeresebb) nővé válni?

Figyelt kérdés

Folyamatosan figyellek titeket. Mit hogy csináltok, hogy öltözködtök, kikkel jöttök vagy nem jöttök össze. Látok szarvashibákat, és tisztességtelen előnyhöz jutó nőket. Rendkívül bosszant, hogy vannak fantasztikus csajok (és srácok), akik képtelenek kibontakoztatni magukat külső és/vagy belső okok miatt. Hiszem és tudom, hogy mindez akár néhány apró "trükkel" megváltoztatható. Rendszeresen látom, mi működik és mi nem.

És hogy ez miért érné meg nekem? Nos, veletek kapcsolatban örökké tudnék tanulni. Szeretnék megtudni többet a női lélek rejtelmeiről és a gondolataitokról.

Érdekel az ajánlat? :)

2013. nov. 3. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
haha jó szöveg..
2013. nov. 3. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jó szöveg, de mögötte segítő szándék lapul :)
2013. nov. 3. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Te leszel az új Benkő.
2013. nov. 3. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:

jó ajánlat, de mindenhez PÉNZ kell.

az öltözködés pl. ezen múlik. aki suliba jár és csórók a szülei, van 3000 Ft-ja egy hónapra ami kb. elmegy bérletre meg tamponra, na azt megnézem, hogy hol vesz stílusos ruhákat. Merthogy már a turkálókban sem kapsz normálisat 1000 Ft alatt.

Erre csípőből mondják hogy keressek munkát, jó vicc. Mikor az se talál, aki csak otthon hentereg és semmi más dolga nincs, csak keresni, nemhogy még suliba járni mellette. Az összes diákmunka lehetetlen időpontban (délelőtt) van, vagy képtelenség bekerülni, annyian vannak rá.

Persze próbálkozhat az ember jó nő lenni, de szakadt 6-7 évvel ezelőtt divatos cuccokban, a 200 Ft-os ragadós szempillaspirállal nem lesz a férfiak vágyálma, akármilyen jó tanácsokat kap.

Persze, pozitív gondolkodás meg minden, de minimum 2 év mire végzek a sulival, hát addig lóf..zt nem tudok tenni.

De ha valaki költene csak úgy felebaráti szeretetből 100 ezreket rám, kizárólag azért, hogy jó nő lehessek, biztos nem utasítanám vissza :D

de ez egy vicc, mert ilyen nincs még az álomba se

2013. nov. 3. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nosza,rajta.
2013. nov. 3. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Na erre meg eltűntél :D
2013. nov. 3. 18:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, eltűntem, mert táncolni voltam.

4-es válaszoló: természetesen a pénz is sok dolgot meghatároz, ez teljesen egyértelmű. Ugyanakkor nem előnyös, ha erre koncentrálsz. Azon kell változtatni, amin éppen tudunk. Ha nincs mosogatószer, hogy elmosd a tányért, de van mosószer, hogy kimosd a ruhádat, akkor foglalkozz a másodikkal.

Szerintem az élet az egy rejtélyes dolog. Folyton egy újabb lépcsőt tesz elénk. De ha az első lépcső helyett a harmadikkal foglalkozol, sosem lépsz előre. Az élet mindig megadja így vagy úgy a továbblépés lehetőségét. Csak arra kell koncentrálni, amit meg tudsz tenni.

Ha szeretné, segítek hölgyem. Erre legalább nem kell költened :).

2013. nov. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!