Főnöknek joga van megkérdezés és engedély nélkül a PRIVÁT mobilszámokat kitenni a faliújságra?
A főnöknek joga van ahhoz hogy a privát (nem céges!!! olyan nincs is!) munkatársi mobilszámokból készítsen egy táblázatot és azt kitegye a folyosón egy faliújságra? Ahol mindenki látja mindenki számát?
Nem egészen véletlenül ez GDPR-be ütközik és az én előzetes írásos hozzájárulásom kellett volna?
Most áll a balhé mert én vettem a bátorságot leszedtem a papírt és darabkora téptem. Mondtam majd ha megmutatja hol és mikor egyeztem ebbe bele, majd összeragasztom a fecniket.
"Ami meg önmagában is egy totális nonszensz mert nélkülem az én megkérdezésem nélkül SEMMIT nem adhatnak ki rólam. Semmit."
Személyes adatokat nem adhatnak ki rólad a másik cégnek. De hogy milyen munkaerő voltál, mik voltak a munkaviszonyod megszűnésének körülményei, stb, azt minden további nélkül. Ez a munkahelyi referencia lényege.
" mik voltak a munkaviszonyod megszűnésének körülményei, stb, azt minden további nélkül."
Ez FÖLDRENGETŐ baromság. Nem.
Semmi joguk nincs ehhez.
Ilyen iszonyatos baromságokat ne pofázzunk már.
De aki nem hiszi ne velem vitázzon kérdezze itt:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
ott van fórum tessék feldobni a kérdést...
"És ha a főnök egyszer kérdőre von, hogy miért nem vagy soha elérhető, amikor hívni próbál?"
Új számom van főnök és titkos nem kívánom megadni. Ennyi. És erre mit mondhat?: Hogy add meg.... nem adom.
Ennyi.
36.-ra.
Nem, ere azt fogom mondani neked, hogy menj haza, és majd 5 munkanapon belül megy a boríték a papírjaiddal.
"d, hogy menj haza, és majd 5 munkanapon belül megy a boríték a papírjaiddal."
Lehet . Állok elébe. Ezt a dumát már sokszor sok dolog kapcsán hallottam és még itt vagyok.
Azt mondták ha meg merem csinálni hogy nyáron a 2 hetes szabi alatt nem leszek elérhető kivágnak.
Nem voltam elérhető végig már nem egy nyáron. Itt vagyok.
Azt mondták ha nem nézem a saját mailt akár este is kivágnak.
Nem nézem évek óta. Itt vagyok.
Szóval: ezt már hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!