Tudok e kártérítést követelni a volt munkáltatómon?
a második válasz adónak.
probáltam felvenni a kapcsolatot velük, de nem hajlandó velem kommunikálni a volt munkáltató.
ezért szeretném jogi útra terelni az ügyet, mert valahol nem tartom emberségesnek ezt az egészet, hogy az ő felelőtlensége miatt én vagyok ilyen helyzetben, ráadásul pont mostani időkben, és így egy évvel később, derül ki ezaz egész dolog.
ezekrt a végre hajtókat betíltanám egytől egyig.
Nálam is volt 2 tartozás, amit elsp körben a végrehajtónak adtak, az az egyiknél 4 éven át nem csinált semmit... közben tovább került a helyi önkormányzattól a na v -hoz, akik megkerestek és be is fizettem.
Majd 4 év után, egyből inkaszót nyomot a végrehajtó iroda a számlámra, a teljes összegre...
Majd 9 év után a másikkal is ugyan ez...
úgy hogy még csak tájékoztatót se küldött, csakutána.
Én a területi bróságon indítottam végre hajtó ellen eljárést, mind mulasztás miatt, mind törvényileg elévült vh jogokkal intézkedett.
De ez ikketék köteles, méltányoságból kérheted az elengedését, de ügyvédre is szükséged lessz, hogy ne 4-5 kört fusson mire tartalmilg is megfelel az eljárás kérésed, és hogy pontosan mit is tudaz csinálni az adott esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!