Falopással gyanusítanak Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy baratomat megcsalta a baratnoje. Kijarasi korlatozas van de megis kimentem vele beszelgetni 2falubal odébb. At ultunk az o autojaba es elmentunk egy tanya felé kocsikazni, beszelgetni. Megalltunk egy facsomonal cigizni ami ki volt pusztitva szo szerint.Aztan miutam elszivtuk elindultunk haza. Ám meg állítottak a rendorok es igazoltattak, atneztek a kocsit.Talaltak benne 2 baltat es 1 fureszt. Amirol en nem tudtam, hogy ott van!!! Es azzal gyanusitanak, hogy mi vagtuk ki a fakat. Es helyszini birag 40ezer plusz kapunk idezest kihallgatasra. Hiaba mondtuk, hogy csak beszelgettunk nem hittek el es undorito modon beszeltek velunk. Mit tegyunk? Mi varhat ránk a továbbiakban ha nem hisznek nekünk???2020. ápr. 9. 04:04
21/23 anonim válasza:
" az ember beszelgetni sem mehet el"
Pontosan, mindenhol az megy, hogy maradj othon.
22/23 anonim válasza:
Azt írod a barátodék a gazdaságból bőven jól élnek a tanyán, akkor ki tudja fizetni a bírságot, vagy ő, vagy a szülei. Te meg kérhetsz részletfizetést. Ha nem követtetek el falopást, akkor tényleg nincs mitől félnetek, bár elég hosszadalmas lesz pontot tenni az ügy végére. Baltával meg kézifűrésszel elég nehézkes lett volna kb 10 fát kivágni( nem írtad milyen fűrész volt) Meg ha fatolvajok vágták volna ki a fákat, azok nem hagyják ott a szajrét, és nem rendezik szépen rakásba. Ezért gyanús, hogy az önkormányzat, vagy valaki más legálisan vágta ki a fákat.
23/23 A kérdező kommentje:
Olyan borzalmas rossz indulat van itt nehany emberbe.
Jaj igy ugy kitudjuk fizetni a birsagot meg megy a poenkodas... Kepzeljetek el nem volt semmi az ugybol..
2020. júl. 23. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!