Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben a helyzetbe lehetne...

Ebben a helyzetbe lehetne valami próblémája a szülőnek?

Figyelt kérdés
A gyerek északa öngyilkos lett.A karját vágta el és egy lavórba vérzett el.Az öngyilkosságot a szülő nem látta előre,de a gyereke egyszer megemlítette a bátyának.(Ő kiröhögte és azt mondta gyáva úgy se merri.)
2020. márc. 30. 19:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
"Nekem legalább az EQ magasabb mint a tiéd" Persze, te vagy a szent mártír, akit senki sem ért meg. Rühellem az ilyeneket.
2020. márc. 30. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem lát más megoldást a gyerek akkor koccoljon le. Hova? BÁRHOVA. Ha az öngyilkos fenyegetés helyett a MEGOLDÁST keresné (mert az öngyilkosság rajta biztosan nem segít) már akár léphetett is volna. Vannak gyerekek akiket NAPONTA bottal/szíjal vertek, a kislányt az apja cumiztatta rendszeresen, nem kaptak enni csak 2naponta stb. Tudom mert van az ilyen ismerős gyerek nem is egy hanem 3 különböző "családból". Ők lekoccoltak 9,10,11 évesen...ezt javaslom neked is.
2020. márc. 30. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
De akkor nem sajnálná senki, és tenni is kéne valamit az önsajnálatban fetrengés helyett. Pedig ez van kérdező: Vagy felkelsz magadtól, vagy tovább sajnálod magad, és eldobod az életed.. ami sac per kábé senkit sem fog érdekelni, max. ideig óráig a családodat. De utána ők szépen tovább fognak lépni, míg te mindent elvesztesz. Az életedet is. Könnyebb gyáván elmenekülni meg meghalni mint tenni érte hogy jó életed legyen. Senki nem tekinti ezt dicsőségnek, max szánakoznak futólag egy sort a szegény bolondon aki nem volt hajlandó önmagáért tenni semmit.
2020. márc. 30. 20:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem,mert ha már megdöglök ne okozzak azzal is bajt Azért magasabb az EQ-m mert nem feltételezgetek ha tudom hogy a feltételezés sértő lehet a másik számára Ne érts félre nem gondolom Úgy hogy bármelyik ilyen goromba embernek az empátiájára szükségem lenne Például másik kérdező miből gondolja hogy nem voltam fizikálisan büntetve?Magyarok mindig olyan szeretett teljesek voltak azért írtam most így hogy észrevegye magát az aki annyira szid helyesírással tudok még szemetebb lenni Úgyis az utolsó éjszakám mért ne legyek bunkó?Miért foglalkozzak mások érzéseivel,ha az enyémet mindenki ignorálja
2020. márc. 30. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ebben a helyzetbe lehetne valami próblémája a szülőnek?"

Mi ez a barom kérdés? Már hogy ne lenne problémája? MEGHAL A GYEREKE te nagyon hülye!

2020. márc. 30. 23:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom Radics Petinek van egy tökéletes videója erről, tapasztalatból kiindulva felvázolja egy öngyilkos lehetséges utolsó néhány óráját
2020. ápr. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!