Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben a helyzetbe lehetne...

Ebben a helyzetbe lehetne valami próblémája a szülőnek?

Figyelt kérdés
A gyerek északa öngyilkos lett.A karját vágta el és egy lavórba vérzett el.Az öngyilkosságot a szülő nem látta előre,de a gyereke egyszer megemlítette a bátyának.(Ő kiröhögte és azt mondta gyáva úgy se merri.)
2020. márc. 30. 19:43
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ui.Ne legyen az a téma,hogy a gyerek ne legyen ilyen hülye.Ez csak egy feltételezés,nem valóság.
2020. márc. 30. 19:45
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Pedig az.

A helyesírásod meg kritikán aluli.

2020. márc. 30. 19:50
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Igen, nem is kicsi
2020. márc. 30. 19:52
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
Ez a harmadik kérdésed a brutálisan rossz helyesírásból kiindulva.
2020. márc. 30. 19:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag nem, ha nem tudott róla.

De érzelmileg tönkre teszi teljesen, ahogy a testvért is.

Még a mai napon hívj fel egy segély telefont ahol segítenek neked. A netre beírod rögtön lesz telefon ahol 24 órában várják a hívásodat.

2020. márc. 30. 19:57
 6/16 A kérdező kommentje:
Amúgy kiváncsi vagyok,mért mindig családi kapcsolatoknál vannak a legszemetebb emberek.(Igen ezért is vagyok itt)Tisztelet a kivételnek.Mi van ha nem tudok írni?Neked ezzel jobb,hogy le hülyéztél valakit és utána normálisan sem válaszoltál.(Nekem legalább az EQ magasabb mint a tiéd.)Másik válaszolónak köszönöm a választ,de mi történhet vele?
2020. márc. 30. 19:58
 7/16 anonim ***** válasza:
32%
Amelyik szülő nem veszi észre, hogy a gyereke súlyos problémákkal küzd, ássa el magát. Amúgy nincs most jobb dolgod?
2020. márc. 30. 19:59
 8/16 A kérdező kommentje:
Ebben a témába egyszer írtam,akkor is ilyen válaszokat kaptam főleg.A testvért úgyse érdekelné.Pont arra voltam kiváncsi,hogy jogilag lenne-e valami.Köszönöm.
2020. márc. 30. 20:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem mindegyik gyereken látszódik a szenvedés.Az emberek vakok.
2020. márc. 30. 20:04
 10/16 anonim ***** válasza:
32%
Aztán ha a gyerek öngyilkos lesz akkor "Hú de kib@$_ott a szülőkkel"? Szánalmas feltevés ez. Pont úgy le$z@rja a "szülő" ahogy eddig. Hatóság? Ne hidd hogy meg lesznek hurcolva. Aztán meg az eredményt sem látja a szerencsétlen "kib@$z0kanyámékkalbefalcolok" gyerek...
2020. márc. 30. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!