Lehet belőle baj? Vol már valaki hasonló helyzetbe, és nem lett baja, vagy ha igen milyen problémája lett belőle?
Figyelt kérdés
Művi ab.om volt egy hónapja. Ezután ugye 6hét szex mentes hetek vannak.De mi egy hónapig birtuk ki. Csütörtökön volt egy hónapja hogy műtöttek,de az este,hiába,nem birtunk magunkkal,de kb 3-4 másodpercig volt bennem a férjem,mert nem akarunk bajt,annak ellenére hogy lehet hogy megtörtént.Nem ment el bennem,de nem is folytattuk.2008. okt. 18. 10:28
1/5 anonim válasza:
Ha nem véreztél, nincsen gond szerintem.
2/5 anonim válasza:
ne aggódj semmi baj nem lehet! nekem tavaly volt és mi sem bírtuk ki! 1 hónap után mi is egymásnak estünk és semmi bajom nem lett :) nem volt fájdalmam utána sőt! :) nyugi már felkészült a szervezeted! ha nem így lenne azt érezted volna! sok szerencsét!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen,nagyon megnyugodtam.nem véreztem,és nem is fájt.SŐT!!:) Szerintetek várjunk vele amig vissza megyek 6hét után,vagy nem?
2008. okt. 18. 10:46
4/5 anonim válasza:
Nekem az orvosom KÉT HÉT szexmentes idöt javasolt.Semmi bajom,söt már hordom a másik picurit.Semmi bajod nem lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:) és gratula a picihez:)
2008. okt. 18. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!