Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van olyan, hogy a vádlott...

Van olyan, hogy a vádlott pénzt ad a bírónak?

Figyelt kérdés

Nyilván nem szabályos, meg nem ír semmi bulvárlap róla, de ha van egy vádlott akit pl 5 év börtön (letöltendő) fenyeget pl. emberrablásért vagy más mindegy..., és vádlott valahogy amikor senki nem látja vagy valahogy megbeszéli a bíróval, hogy ad neki pénzt és a tárgyaláson felfüggesztettet adjon, ebbe gondolom a bírók nem nagyon mennek bele, de mindenkinek jól jön a pénz és tegyük fel a bíró zsebébe egy boritékot tesz a vádlott, amit el is fogad a bíró, és a tárgyaláson felfüggesztettet ad és nem kell börtönbe menni.

Történik szerintetek Magyarországon ilyen?

2020. márc. 24. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán életszerű lehet. Ennek az országnak a téglái között a korrupció a habarcs.
2020. márc. 24. 16:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Rosszul látod a dolgokat. Egy bíró sem hülye, hogy közvetlenül a vádlottól fogadjon el bármit is. Már régebben volt egy ügyem, ajánlottak egy ügyvédet. Megmondta mire számítsak és mivel azért ajánlották, hogy lehet vele beszélni. Azt is megmondta, mibe kerül nekem, ha csak harmadát kapom. Azt nem tudom, tovább adta-é a pénzt, vagy baráti szívességet kért valakitől, de én az enyhébbtől is enyhébb ítéletet kaptam..
2020. márc. 24. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak közvetítők, egy stroman aki kezeli az anyagiakat.
2020. márc. 24. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!