Ha te lennél a bíró, mit gondolnál erről? (A héten jönnek értem a rendőrök elvezetni)
Szvsz csak trollkodik a kérdező, itt egy korábbi kérdése ugyanerről:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1035..
Ennyitől nem indul nyomozás, plána nem bűncselekmény. Én ismertem valakit akit Facebook-on fenyegettek, bement a rendőrségre, azt mondták neki, amíg nem történik bűncselekmény, csak chat-en írogatnak, addig nem tudnak mit tenni.
Tehát ez nem bűncselekmény.
A kérdés pedig kitaláció.
1. Te már voltál bent a rendőrségen állításod szerint tanúskodni. Oda, hogy jutottál el? Ha meg nem is írtál semmit, ezt akkor bizonyíthattad volna.
2. Ilyen bűncselekmény esetében, a feljelentő megteheti a fejlentést a saját lakóhelyén lévő rendőrségnél, de ha a rendőrség tisztában van a bűncselekmény helyszínével, akkor továbbítja az ügyet az illetékes kapitányságra, jelen esetben a TE lakóhelyedre.
3. A tárgyalás ugyancsak a Te lakóhelyeden történik. Kívétel, ha ott nincs bíróság, mert mondjuk valami kis falun laksz.
4. A bíróság minden esetben kijelöl ügyvédet, az ügyvéd meg felveszi veled a kapcsolatot vagy Te veszed fel vele, de a bíróság megadja az elérhetőségeit. Állításod szerint nem kaptál ügyvédet. A magyar jogrendszerben bűntetőeljárás ÜGYVÉD nélkül nem lehetséges.
Szerintem még sorolhatnám a számokat egészen 100-ig.
Te szimplán hülye vagy.
Nem Te vagy az Levike?
Vagy Te az a nethuszár vagy aki már nemtudom hány éve küszködik, hogy 200km-errel arébb elkövetett valamit és oda kell utaznia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!