Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha te lennél a bíró, mit...

Ha te lennél a bíró, mit gondolnál erről? (A héten jönnek értem a rendőrök elvezetni)

Figyelt kérdés
Van egy ember egy 40 éves aki feljelentett mert csunyákat írtam neki, és a héten szinte biztos hogy jonni fognak elővezetni,( már volt 2 tárgyalás ahol nem jelentem meg) na a tényeg hogy csináltam egy youtube video és ha te lennél a bíró és ezt elmondanám neked mit mondanál? [link]

2020. márc. 9. 14:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért az durva, hogy meg is akartad enni.
2020. márc. 9. 15:35
 22/27 A kérdező kommentje:
😂😂😂 én nem irtam ilyet, csak állítólag, ezt lett írva
2020. márc. 9. 15:37
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, ha tényleg ilyen szinten vagy, mint ami ebböl a videóból kiderül, akkor nem kell hazautaznod, egyböl zárt osztályra kerülsz!
2020. márc. 9. 15:57
 24/27 A kérdező kommentje:
Koszi, remélem lesz wifi, mert még modern warfarebe nincs meg a veterán fokozat
2020. márc. 9. 16:04
 25/27 anonim ***** válasza:

Szvsz csak trollkodik a kérdező, itt egy korábbi kérdése ugyanerről:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1035..

2020. márc. 9. 17:08
 26/27 anonim ***** válasza:

Ennyitől nem indul nyomozás, plána nem bűncselekmény. Én ismertem valakit akit Facebook-on fenyegettek, bement a rendőrségre, azt mondták neki, amíg nem történik bűncselekmény, csak chat-en írogatnak, addig nem tudnak mit tenni.

Tehát ez nem bűncselekmény.

A kérdés pedig kitaláció.

1. Te már voltál bent a rendőrségen állításod szerint tanúskodni. Oda, hogy jutottál el? Ha meg nem is írtál semmit, ezt akkor bizonyíthattad volna.

2. Ilyen bűncselekmény esetében, a feljelentő megteheti a fejlentést a saját lakóhelyén lévő rendőrségnél, de ha a rendőrség tisztában van a bűncselekmény helyszínével, akkor továbbítja az ügyet az illetékes kapitányságra, jelen esetben a TE lakóhelyedre.

3. A tárgyalás ugyancsak a Te lakóhelyeden történik. Kívétel, ha ott nincs bíróság, mert mondjuk valami kis falun laksz.

4. A bíróság minden esetben kijelöl ügyvédet, az ügyvéd meg felveszi veled a kapcsolatot vagy Te veszed fel vele, de a bíróság megadja az elérhetőségeit. Állításod szerint nem kaptál ügyvédet. A magyar jogrendszerben bűntetőeljárás ÜGYVÉD nélkül nem lehetséges.

Szerintem még sorolhatnám a számokat egészen 100-ig.

Te szimplán hülye vagy.

Nem Te vagy az Levike?

Vagy Te az a nethuszár vagy aki már nemtudom hány éve küszködik, hogy 200km-errel arébb elkövetett valamit és oda kell utaznia?

2020. márc. 9. 19:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Azt, hogy már baromira unom az ezzel kapcsolatos kérdéseidet.
2020. márc. 11. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!