Ha te lennél a bíró, mit gondolnál erről? (A héten jönnek értem a rendőrök elvezetni)
Tessék, itt egy válasz:
1) a bíró nem szimpátia alapján fog dönteni, hanem azok alapján az információk alapján, amit kap.
2) 2 tárgyaláson nem jelentél meg, ez nem jó pont. Mégis mi értelme volt? Gondoltad, hogy ha nem jelensz meg, akkor majd elfelejtik?
3) én ha bíró lennék és elkezdenéd kritizálni a törvényt, hogy miért kellett neked idejönnöd csak mert feljelentettek és hogy mész majd haza, akkor biztosan nem értékelném. Ha viszont elmondanád normálisan, hogy mi történt, esetleg megbánást tanusítanál, az biztosan jobb lenne.
4) ha már tudod, hogy mész a bíróságra, akkor szedd már össze a gondolataidat, mert amit itt mondasz annak se füle, se farka, beszélsz többszáz kilométerről meg hogy fogsz hazajutni, meg miért vagy te ott egyáltalán, de ez marhára nem fog érdekelni semmit, semmi köze az ügyhöz.
Ennyi
NE is haragudj, de te elvégezted az általános iskolát (mert ezt nem tudom elképzeln!)? Vagy annyita buta vagy, hogy nem tudsz két épkézláb mondatot elmondani önállóan? Ezt a zagyvaságot is csak többszöri súgással tudod összehozni?
Ha nekem adnád elö ezt, azt mondanám, hogy nem vagy normális.
"Mi volt ebbe elmebeteg?"
Kezdjük azzal, hogy normális ember nem félmeztelenül csinál magáról egy ilyen videót (meg semmilyet sem). Folytatni nem is érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!