Ha elvezetéssel elrángatnak egy tárgyalásra ami tobb mint 200kmre van akkor is csak a vonatot lehet igényelni a bírótól?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ott vagyok vége a tárgyalásának ahol nemcsináltam semmit csak valami nem normáris no feljelentett hogy csúnyákat írtam neki, de az a lényeg hogy készpénzbe adják az útiköltség igényt?? Vagy csak a vonatjegyet? Nagyon fontos lenne hogy aki volt már tárgyaláson az pontosan elmondána, meg az is hogy hozzám mikor jonnek elovetezni már 3 hónapja kapom a leveleket hogy menjek, gondolom a 4edikre jonnek? És hogy hány orakkol jonnek, hajnalba? Koszonom a válaszokat elore, bocsi a helyesírás miatt. 26/L2020. márc. 5. 15:38
21/32 anonim válasza:
Nem értem ezt az egészet. Egy feljelentés után nem az következik, hogy bírósái tárgyalás lesz. Oh... Az jó sokára lesz.. Hanem nyomozati szakasz. És behívnak téged is. Gondolom kihallgatásra akarnak vinni és nem bírósági tárgyalás kezdődik. Na ezt megteheted úgy, hogy felveszed a kapcsolatot az aktuális rendőrséggel, nyomozóval, elmagyarázod a helyzetet és ezel alapján a saját lakóhelyeden elmehetsz vallomást tenni ....
22/32 anonim válasza:
A nyomozás meg azon a rendőrségen fog zajlani, ahol a "bűncselekmény" megtörtént. Tehát ennek a helynek a Te lakóhelyednél kell lennie....
23/32 anonim válasza:
Az ilyen ügyeket, hogy csúnyákat írogatok a neten, elutasítják. Szerintem valaki olyanról lehet szó, akinek valakije olyan hatáskörben van, úgyhogy kicsit rádszivatnak... ha igaz ez az egész.
24/32 A kérdező kommentje:
A rendőrség már kihallgatók még nyáron, az utobbi pár hónapba pedig kellet volna nem menni bíróságra már 2x idéztek, a csúnya szavak alat azt értem hogy: állítólag ilyen írtam idézem: "megfoglak erőszaklni, aztán megllek, utána megsutom a husod és uténa megeszlek" az a poén hogy nem a én telefonomról, és nem az én fenolomról lett küldve, semmiem hanguzetet se, meg semmi
2020. márc. 9. 15:18
25/32 anonim válasza:
Milyen platformon írtad ezeket? Mert ha facen akkor nem tud hamisítani. Szimplán a bíróság belenéz a -beszélgetésbe más platformon is. Képek nem bizonyítékok, főleg h szerkeszthetőek.
Amúgy akkor elvileg ugyveded is van ha már bírósági szakaszba vagy. Javaslom vele beszélj.
26/32 anonim válasza:
A tárgyalást nélküled is letudják folytatni. Ítéletet hoznak, aztan rabosítanak. Jobb lenne elmenned, hogy védekezz.
27/32 A kérdező kommentje:
Messenger, és nincs ugyvédem, nem is lesz
2020. márc. 9. 16:02
28/32 anonim válasza:
Pedig ügyvédet kirendel a bíróság.
29/32 A kérdező kommentje:
Én nemkaptam
2020. márc. 9. 16:05
30/32 anonim válasza:
Másrészt ez roppant egyszerű győzelem:
Megkéred, hogy nézzenek bele a bíróságon a -beszélgetésbe. És lám. Nincs ott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!