Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabad második világháborús...

Szabad második világháborús dolgok (pl lőszerhüvelyek, stb) birtoklása otthon?

Figyelt kérdés
Nagyon sok hirdetést látok,fegyverek,lőszer- és ágyúhüvelyek sisakok stb. Érdekelne hogy ez legális vagy illegális?
2010. júl. 24. 20:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Akkor most szabad vagy nem mert jött ijen meg ojan válasz is.

Utolsónak ha a rendőrség nem tud teljesen rendet tenni akkor nem épp kellene egy "partner"?Jó, a gárda egy kicsit visszafogottabban.

2010. júl. 24. 21:31
 12/22 anonim ***** válasza:
Szabad "náci" egyenruhát viselni, kivéve horogkeresztet, nyilaskeresztet és SS-jelt.
2010. júl. 24. 23:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Kit érdekel hogy legális vagy illegális?! Lényeg hogy ne kürtöld világgá hogy milyen háborús cuccaid vannak.
2010. júl. 25. 16:31
 14/22 A kérdező kommentje:

SEMMIM SINCS CSAK ÉRDEKELNEK ÉS RENGETEG HIRDETÉST LÁTTAM. EZÉRT KÉRDEZTEM HOGY LEGÁLIS VAGY SEM.

SEMMIM SINCS!SEMMIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. júl. 25. 22:52
 15/22 anonim ***** válasza:

Sztem üres töltényhüvelyek, sisakok ilyesmi tehát olyan dolgok amik veszélytelenek, és tutira nem éleslőszer vagy robbanóanyag azt nyugodtan lehet birtokolni adni/venni. Náci egyenruhákat és jelvényeket is.

Viszont ilyen ruhában vagy jelvényekben közterületen megjelenni nem szabad.

2010. aug. 6. 13:09
 16/22 anonim ***** válasza:

„Viszont ilyen ruhában vagy jelvényekben közterületen megjelenni nem szabad.”

De szabad, csak a tiltott jelképeket le kell róla venni.

2010. aug. 6. 17:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de milyen az a náci egyenruha? Wehrmacht vagy SS SA SD ilyesmik. Milyen a Szovjet Kommunista Párti egyenruha?
2010. aug. 6. 21:27
 18/22 A kérdező kommentje:
És bajonettet vagy szuronyt?
2010. aug. 6. 22:12
 19/22 anonim ***** válasza:

22:12

Birtokolni adni venni sztem lehet. Nem tudok róla, hogy szúró/vágófegyverek engedélykötelesek lennének.

De közterületen 10cm-nél hosszabb pengéjű kést tudtommal nem lehet viselni.

2010. aug. 6. 22:57
 20/22 A kérdező kommentje:

És erre valami hivatalosabbat nem tudnátok?

A veterán nagyon sok van,és ha nem tiltja semmi akkor jó árba vennék egyet,de ha tilos akkor maradok a képek nézegetésénél.

2010. aug. 7. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!