Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tudátok ajánlani olyan ügyvede...

Tudátok ajánlani olyan ügyvedet aki gyermek elhelyezéssel foglakozik?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel most megyünk szét, nem vagyunk házasok.

Van egy 1 éves kisfiam akinek nem szeretnék a 2hétvégi apukája lenni így harcolni szeretnék azért hogy közös felügyelet legyen.

Ismerem valamennyire a törvényt és tudom hogy 3 éves koráig az anya dominál de természetesen nem szándékozom 80km oda 80 km vissza utazgatni minden nap vagy 2 naponta hogy a gyermekem velem lehessen.

Nálam sokkal jobbak az anyagi körülmények mint a volt páromnál és akár hivatkozhatnék erre is de nem teszem mert a gyereknek létfontosságú az anya, én csak annyit szeretnék hogy a saját gyerekemet a sarki pék nehogymár többet láthassa mint a saját apja. Szerintem érthető a felindultságom.

2020. márc. 4. 14:57
 1/1 anonim válasza:
Szerintem így nem lehet ajánlani, hogy azt sem tudjuk, hol laksz. Másrészt gyakoriról...
2020. márc. 4. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!