Bántottam, de a saját beleegyezésével. Büntethető vagyok?
Pár hónapja megismertem egy lányt, akivel szexuálisan kipróbáltunk keményebb dolgokat is, kikötözés, lelki-fizikai bántalmazás, de mindezt előre megbeszélve, lefektetve a szabályokat. Én nem rég közöltem vele, hogy szeretném egyelőre szüneteltetni a dolgot. Erre elkezdett célozgatni, fenyegetni, hogy vetetett látleletet a sérülésekről (harapásnyom, kisebb zúzódások), és feljelenthet bántalmazásért, ha eltűnök az életéből.
Jelen pillanatban nem hiszem, hogy igazat mond a látleletről vagy arról, hogy megtenné a feljelentést, de ha mégis, akkor büntethető vagyok? Chates, sőt rögzített telefonbeszélgetéssel is tudom igazolni, hogy minden közös megegyezéssel történt.
Ítélkező, minősítő kommenteket légyszives hanyagoljátok.
#16: a jogban markáns különbség van a könnyű testi sértés, súlyos testi sértés, és a gyilkosság között.
Könnyű testi sértést a sértett beleegyezésével lehet okozni, az nem lesz bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!