Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bántottam, de a saját beleegye...

Bántottam, de a saját beleegyezésével. Büntethető vagyok?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismertem egy lányt, akivel szexuálisan kipróbáltunk keményebb dolgokat is, kikötözés, lelki-fizikai bántalmazás, de mindezt előre megbeszélve, lefektetve a szabályokat. Én nem rég közöltem vele, hogy szeretném egyelőre szüneteltetni a dolgot. Erre elkezdett célozgatni, fenyegetni, hogy vetetett látleletet a sérülésekről (harapásnyom, kisebb zúzódások), és feljelenthet bántalmazásért, ha eltűnök az életéből.

Jelen pillanatban nem hiszem, hogy igazat mond a látleletről vagy arról, hogy megtenné a feljelentést, de ha mégis, akkor büntethető vagyok? Chates, sőt rögzített telefonbeszélgetéssel is tudom igazolni, hogy minden közös megegyezéssel történt.

Ítélkező, minősítő kommenteket légyszives hanyagoljátok.

2020. febr. 23. 19:26
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
94%
Ha egy kis esze van nem jelent fel, a végén rágalmazásért elég komoly büntetést kaphat, te pedig tisztázódsz minden alól.
2020. febr. 23. 20:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha tudod bizonyítani, hogy közös beleegyezésen, konszenzuson alapult akkor megúszod, bár csúnya hercehurca lesz (mondhatja, hogy közben meggondolta magát de neked "elszállt az agyad") poligráffal, pszichológiai szakvéleményekkel stb. stb. - utána vissza tudod hamis váddal támadni.
2020. febr. 23. 20:57
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nem fogok engedni zsarolásnak soha, ezt most eldöntöttem. Amúgy középvezető a csaj, szóval van neki is veszítenivalója egy ilyennel, ha csak nyilvánosságra kerül már az is, hogy milyen dolgokban utazik. Lehet, hogy tényleg csak a játék részének gondolja ezt is, a végére járok. Ő volt az első nekem efféle perverzióban, nincs benne nagy gyakorlatom.
2020. febr. 23. 23:11
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
legközelebb egy erre szakosodott klubban szedj fel csajt...bár a rinya alapján egy dominára van szükséged
2020. febr. 23. 23:19
 15/22 anonim ***** válasza:
57%

Vetetett látleletet? Na, faxxa, akkor a doki hivatalból jelentette az ügyet.

Ne parázz, eltünnek a nyomok, ignoráld a csajt kivéve ha lesz gyerek. Akkor ne.

2020. febr. 23. 23:44
 16/22 anonim ***** válasza:
57%

Tudod, ha valaki azt kérné tőled, hogy öld meg , mert ő kért meg és közös beleegyezés, ha megtennéd, akkor is büntethető lennél. Gondolom ezzel mindrnt elmondtam.

Testi sértésnek megáll.

2020. febr. 24. 01:48
 17/22 A kérdező kommentje:
18: van egy különbség, ha megölsz valakit az visszafordíthatatlan.
2020. febr. 24. 02:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A látlelet egy dolog, azt is bizonyítania kell, hogy te voltál.
2020. febr. 24. 06:35
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

#12: Az elején igazad van, komoly következményei lesznek, de hamis váddal nem tudja tagadni, mert az ilyen ügyeket nem bűncselekmény hiányában, hanem bizonyítottság hiányában ejtik, többnyire pont azért, hogy utána ne lehessen hamis váddal visszatámadni.

A kérdezőnek pedig javasolnám, hogy vegyen fel egy ilyen beszélgetést és amúgy meg tagadjon inkább mindent, mert a csajnak azt is bizonyítani kell, hogy te voltál, te viszont jöhetsz azzal, hogy pont azért akartál vele szakítani, mert megláttad ezeket a nyomokat és nem tudod, hogy ki lehetett, vagy valami hasonló.

2020. márc. 2. 15:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen nyomok voltak, amikről látleletet vetetett?
2020. márc. 3. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!