Bántottam, de a saját beleegyezésével. Büntethető vagyok?
Pár hónapja megismertem egy lányt, akivel szexuálisan kipróbáltunk keményebb dolgokat is, kikötözés, lelki-fizikai bántalmazás, de mindezt előre megbeszélve, lefektetve a szabályokat. Én nem rég közöltem vele, hogy szeretném egyelőre szüneteltetni a dolgot. Erre elkezdett célozgatni, fenyegetni, hogy vetetett látleletet a sérülésekről (harapásnyom, kisebb zúzódások), és feljelenthet bántalmazásért, ha eltűnök az életéből.
Jelen pillanatban nem hiszem, hogy igazat mond a látleletről vagy arról, hogy megtenné a feljelentést, de ha mégis, akkor büntethető vagyok? Chates, sőt rögzített telefonbeszélgetéssel is tudom igazolni, hogy minden közös megegyezéssel történt.
Ítélkező, minősítő kommenteket légyszives hanyagoljátok.
Ha van bizonyítékod akkor nem büntetnének, de arra számíthatsz, hogy elővennének, ha tényleg vannak sérülései és látleletet vetett és feljelent.
Bár szerintem az is épp elég, ha valakinek már ilyen rendőrségi ügye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!