Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Sért-e személyiségi jogokat,...

Sért-e személyiségi jogokat, ha egy általam szervezett házibuli facebookos oldalán kiírom azok nevét, akiket a korábbi problémás viselkedésük miatt nem akarok hogy eljöjjenek?

Figyelt kérdés

Fogok szervezni egy nagyobb bulit, amire csináltam egy facebookos eseményt, itt lehet jelentkezni, hogy ki akar jönni rá. De van néhány illető az ismerősi körből, akit semmiképp sem szeretném hogy ott legyen, mert balhés, zaklatja a nőket, illetve nem tud normálisan viselkedni. Viszont szeretném ha tudnának mások is arról, hogy kik a nemkívánatos személyek. Nem írom ki, hogy kivel mi a gond, csak egy lista lenne, hogy kik ne is jelentkezzenek. Sért ez valamilyen személyiségi jogot?

Meg ugye adott nevű emberből több is lehet, és akkor mind a tízezer Tóth József reklamálhatna, hogy miért írtam ki a nevét.

2020. febr. 13. 10:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

'ahol a megvádolttal volt tele a média.'

Feltételezem, a bulvársajtóról van szó, azoknál szokás szenzációhajhász hírekkel etetni a közönséget.

2020. febr. 13. 15:32
 12/12 anonim ***** válasza:

10/10

Aha, tehát most katonapistának azért jár a kárpika, mert a nő azelőtt nevezte meg, mielőtt elítélte volna a bíróság. Értem. Tehát elismerte hogy ő verte össze,de kárpika jár, mert a jogerős bírósági ítélet előtt nevezték meg. Szép új világ.

2020. febr. 13. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!