2022. jan.30. -n töltöm be a 65. -évet (pedagógus). Az érvényben levő szabályok szerint mikor dolgozom utoljára?

Pontosat a nyugdíjbiztosító tud neked mondani, mert bele kell számoljanak mindent, a meglevő szabadságodat is. Online is kérdezhetsz tőlük, ott pontosa megadhatod nekik az összes információt magadról.
De a tankerületben tudni fogják, hiszen kalkulálni kell a helyettesítéseddel már azon a napon amikor nem dolgozol.

Nem tudom a címet, neked kellene megnézned a nyugdíjbiztosító oldalán. Gondolom ott van az elérhetőségek között.
De a suliban nem mondták meg neked napra?
Kolléganőm 2 hónapja ment nyugdíjba és mi már szeptemberre, az iskolakezdés előtt tudtuk hogy kb, mikortól kell helyettesíteni, októberre már a pontos nap is meg volt mondva, hogy november végén melyik nap lesz utoljára. Én kaptam meg az egyik óráját és nekem erről már október elején szóltak - ahogy a többieknek is. Neki gondolom még korábban megmondták, mi már a végeredményt ismertük meg, amikor már megvolt hogy kinek mit kellene átvennie.
Előtte évben másik kolléganőm a félév után ment nyugdíjba, de nála már még korábban tudták hogy melyik nap lesz utoljára.

#5 - nek: (köszi!) - Nekem a hátralevő idő a 65 (2022 január) betöltéséhez kb. 2 év, vagyis - ha jól értelmezem a leveledben írottakat - jóval hosszabb idő, mint amikről Te írtál (azaz, hogy mennyivel előtte tudta meg az érintett, hogy mekyik lesz 'az a nap'.
#6 - nak: Igazán szóra sem érdemes, köszi a válaszaidat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!