Tehet-e valamit Edesapuka? 6 éves kor óta nem el családjával édesanya a választott gyám Külföldön dolgozik a gyerek (17) itthon el egy alberletbe ezt az édesanya fizeti Eddig soha nem hívta és semmi. De most beindult a pali
Kell e ajtotnyitni vagy barmit
Ez a cím a bejelentett címe a gyereknek
Ra hivhatja a rendőröket hogy elvigyék hozza?
Vagy kilakoltathatja? Azonnal?
Vagy ilyesmi?
Kell ajtot nyitni neki?
Èn értem amit kérdezel még ha nehezen is, de értem.
Semmi probléma nincsen azzal, hogy apuka most érdeklödik.
AZt is megértem, hogy bizonytalanok vagytok, hogy nem-e kiakar csak használni titeket.
Találkozzon a gyermek az apukával de csak a lakáson kívül, az apukának ne mondjátok el hol lakik a gyerek.
Joga a lakásba nincsen bemenni.
Azért nem értik az emberek mit kérdezel, mert kihagytál egy teljes szót, 2 vesszőt, 4 pontot, 3 ékezetet, és 1 kérdőjelet!
Amúgy természetesen az apának is van joga látni a gyereket, és kétheti a felügyeleti jogot is, hacsak a bíróság nem döntött másképp bizonyos okok miatt. Nem tudjuk a hátteret. De a gyerek 18 év alatt még nem is élhetne egyedül. Így anyuka is megütheti a bokáját.
Ra hivhatja a rendőröket hogy elvigyék hozza?
A rendőröket kihívhatja, de nem kell azonnal költözni.
Vagy kilakoltathatja? Azonnal?
Nem lakoltathatja ki azonnal. Meg kell várnia a bíróság döntését, ami könnyen okafogyottá válhat. Hiszen egy éven belül nagykorú lesz, akkor már felnőtt ember.
Vagy ilyesmi?
Kell ajtot nyitni neki?
Nem kell ajtót nyitni. De a rendőrnek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!