Vannak hasonló helyzetben levők? Borzasztó nagyot csalódtam
Egyik nap édesanyám beszélgetett egy nővel és meghallottam ahogy megosztotta a nővel hogy engem abszolút nem terveztek,csak úgy akaratlanul becsúsztam nekik és végül megtartottak, viszont a testvéremet tervezték és ő teljesen más. Évek óta folyamatosan éreztem hogy valami nincs rendben, mintha én nem is tartoznék ide, folyton hangoztatták hogy én nem vagyok olyan mint ők. Testvéremmel sokkal kedvesebbek, engedékenyebbek, nekem semmit nem engednek meg. Édesanyám a testvérem minden gondolatát tudja, nekem meg még a kedvenc színemet sem... Most hogy ezt megtudtam még jobban egyedül érzem magam, mint eddig valaha. Akik hasonló helyzetben vannak, hogy élik meg ezt? :/
17L
Engem sem terveztek, második gyerek vagyok, csak 1-et akartak.
Viszont az abortusz szóba sem jöhetett, mert a mai napig abortusz ellenesek a szüleim.
Nyíltan megmondták már kiskoromban, de mivel mindemellett szerettek és jó szülők a mai napig, különösebben nem zavar engem ez a tény.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kedves első válaszoló, nagyon sajnálom :(
Nekem anyukám mindig azt mondja,hogy “terveztünk,csak nem arra az időre”. Mondhatom elég átlátszó,de mivel már minden jobb ezért nem bánom.
Addig is te TANULJ TANULJ és dolgozz,hogy minél előbb eltűnhess ebből a mérgező koszfészekből.
Engem sem terveztek. De attól még szeretnek. Nyilván amikor már megszülettem, akkor akartak, szerettek.
Nem lehet, hogy csak beleképzeled a problémáidba, hogy emiatt van, és nem ezért rossz a kapcsolatod a szüleiddel? Vagy lehet, hogy nem is rossz, csak most pont ebben az időszakban vagy? Minden tininek van ilyen korszaka, hogy nem igazán szereti a szüleit és kívülállónak érzi magát.
Nagymamámnak még azt is megmondta a dédim, hogy részegen erőszakot vett rajta a dédpapám és utána hogy próbálta őt elcsinálni...
Mamám nővérét mindig is jobban szerette a dédi, de ő meg letojta. Nagyim viszont mindig is hálás volt és a mai napig hálás neki. Mert egyébként ahogy tudta (nagyon szegények voltak) felnevelte nagymamámat és a nővérét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!