Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet valami bajom töle?

Lehet valami bajom töle?

Figyelt kérdés
tegnap írtam egy e-mailt az apehnak mert van egy üzlet ahol sok a szabálytalanság ahoz hogy megirjam az e-mailt megkellet adnom az neven a telszámom és a cimem nem lehet ettől semmi bajom vagy valami?
2010. júl. 21. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Bizalmasan kell kezelniük az adatokat!
2010. júl. 21. 21:24
 2/9 A kérdező kommentje:
ohh köszi
2010. júl. 21. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
éljenek az 50-es évek feljelentései
2010. júl. 21. 21:37
 4/9 A kérdező kommentje:
18 vagyok azért jelentettem be öket mert ott dolgoztam 2napot:D és nagyon megalázóak voltam velem boccs:D
2010. júl. 21. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon helyesen tetted!Nem lesz belőle bajod.Valószínű,ki fognak menni ellenőrízni az üzletet,ha szabálytalanságot találnak,megbünteik a tulajdonost.De ezekről az intézkedésekről,fejleményekről nem fognak téged értesíteni.

Én is feljelentettem az üzletet ,amelyben dolgoztam,a munkaviszonyom megszűnte után,mivel kiderült,hogy nem jelentettek be,feketén dolgoztattak és más szabálytalanságok is voltak.Megbüntették őket,aztán be is zárt az üzlet .Bár velem amúgy rendesen viselkedtek,de ez akkor sem járja.

2010. júl. 21. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Helyesen teszitek. Egyre több a szemét a vállalkozók közt.
2010. júl. 21. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Besúgó...
2010. júl. 21. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Én szerintem is helyes, ha egy dolgozó bejelenti, hogy szabálytalanok a dolgok. Gondolkozzon az üzlet vezetősége, hogy nem a munkaerő van őérte, hanem meg kellene becsülni!!!

legalább Magyar a Magyart ne bacogassa már, meg használja ki!

Jól tetted!

2010. júl. 21. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Szegény vállalkozók! Milyen becsületesek és mennyi adót kell nekik fizetni! Csökkentsük az adójukat,akkor tisztességesebbek lesznek és új munkahelyet teremtenek!

A melósok pedig szó nélkül tűrik,hogy kitoljanak velük.

2010. júl. 21. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!