Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Így milyen jogi lépéseket...

Így milyen jogi lépéseket tehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Csináltam egy hatalmas butaságot. Regisztráltam egy oldalra és feltettem egy szexhirdetést.

Történet:

Van egy csodálatos párom, imádom őt. Szexuális szolgáltatást kínáltam volna, csak hogy télre ne haljunk éhen a családommal. Párom erről semmit nem tudott. Aztán beszélgettem neten egy férfival, h**lye fejemmel küldtem neki fotókat magamról. Aztán nem tudtam vele találkozni, nem vitt rá a lélek. Nem bírtam volna megtenni. Majd jött a levél, hogy le screenshotolta a képeimet. ( beazonosítható vagyok) , a beszélgetésünket, a párom, a családom, és az én facebook profilomat is. Cserébe én semmit sem tudok róla... Zsarol, hogy elküldi mindenkinek. Ha nem találkozom vele, akkor megteszi.

Mit léphetnék ez ügyben?

2020. jan. 8. 20:17
1 2
 11/20 anonim válasza:
38%

A rendorseg gyorsan?

Ember mikor voltal te a rendorsegen mostanaban? :D

Ez nem a cobra11, vagy a helyszinelok...

Gondolkozzal mar szerencsetlen bemegy a rendorsegre feljelentest tesz ismeretlen tettes ellen, mig a rendorseg felveszi az oldallal a kapcsolatot es engedelyt kap ip alapjanlenyomozni a zaklato illetot, addig eltelik alap esetben is 1-1,5het szerinted egy mentalisan serult, psziches zaklato, aki prostitualtakhoz jar oromszerzes cejabol az 1,5 hetig nyugton fog maradni... Mikor az osztonzi, hogy a kerdezot megtudja felemliteni..

Gondolkozzal mar eszleny...

Eloszor a zaklatot kell lerendezni, ha az nem megy akkor a parjaval kell beszelni es kozben a rendorseg...

Ha elkuldi a zaklatonak, hogy beseltalt a rendorsegre elobb az felelmet kellt benne es tele pakolja a kozossegi platformokat a fotokkal...

2020. jan. 8. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

Arra senki nem gondolt, hogyha a zsaroló egyszer már személyes találkozót kér, akkor a rendőrök ott helyben letudják kapcsolni?

Ha neked is megvan a zsarolás szövege az bőven elég a rendőröknek arra, hogy lépjenek.

Múltkor volt a hírekben, hogy néhány táborozó lány hívták a rendőröket, mert a zuhanyban kamerával átlestek hozzájuk. Ott maradt 2 zsaru civilbe öltözve és még aznap este, mikor újra próbálkozott a kukkoló tettenérték. Ha ezt egy kukkoló elkapásáért eltudják játszani, akkor minden bizonnyal a te ügyedet is eltudják intézni ennyivel. Szeretik a könnyű melót.

2020. jan. 8. 21:39
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Mondd, hogy nem vagy 18 éves, akkor a fényképed tulajdonlása gyermekpórnográfiának számít. :)
2020. jan. 8. 22:27
 14/20 A kérdező kommentje:

Ez nem prostitúció , hanem szexmunka. Elvileg legális ha fizetsz magad után adót. De szerintem sose kaptak még férfiak áfás számlát az ilyen lányoktól.

Prostituált az akit futtatnak, és ne szabad akaratából van ott. Ez illegális. De nem tudnak vele mit tenni, és nem is akarnak. Ez egy létező biznisz, sőt virágzik.

Szexmunkás az aki pénzért cserébe, szolgáltatást nyújt egy másik felnőtt embernek. Itt két felnőtt embernek kell megegyeznie és megkötnie az üzletet. Nem érdekli a kutyát sem amíg nem nyilvánosan teszik ezt.

Ha nem léteznének ezek, akkor a Suggar Babyk, Sugar Daddyk nem léteznének. Pedig virágzik az is.

Ott van az a bizonyos magyar társkereső oldal, P betűvel kezdődik. Mindenhol hatalmas plakátokkal hirdetik, hogy legyen egy gáláns partnered, te meg legyél fiatal és szép stb. Ugyanerre alapul a dolog.

2020. jan. 9. 10:25
 15/20 anonim válasza:
73%

Hat kérdező megérdemled a sorsod.. :D

Most tényleg nekünk akarod elmagyarázni, hogy a szexmunkás nem k*rv*?

A k*rv* nem prostituált és a prostituált nem szexmunkás és k*rv*...

Tapintatosak akartunk lenni, ha már ilyen szar helyzetben vagy.

Azonban akkor elárulom a prostituált a k*rv* illetve szexmunkás is ugyan az tehát a szexmunkás egy k*rv*, aki pénzért szexuális együttlétet biztosit idegen embereknek.

Nos, úgy gondolom kellő választ kaptál, ezekből már biztosan szexmunkásként boldogulsz, ha a jövőben hasonló helyzet érne a munkád során.

További minden jót.

2020. jan. 9. 10:49
 16/20 A kérdező kommentje:

18-as :D

Csak leírtam mi a különbség a kettő fogalom között. A k*rv* meg a népies megszólítása. Minden prostituált k*rv*, de nem minden k*rv* prostituált. :D Mivel van prostituált, meg van szexmunkás. Uttóbbinak van szakszervezete is.

Sosem csináltam ilyet, csak feltettem egy hirdetést amit megbántam. Szerintem mások is tettek már olyat életükben amire nem voltak büszkék. De ez van. Nyilván vállalom érte a felelősséget.

De a te fajtádat sosem fogom megérteni:DDD

Odamegy kötekedni, olyan kérdésekhez amikhez talán érdemben nem, vagy csak egyszer hozzászólt. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz választ adni, akkor minek vagy még itt?:DD

2020. jan. 9. 11:02
 17/20 anonim válasza:
67%

Itt van szád kérdező?

A zaklatódtól bezzeg beijedtél?

Ott már rezeg a léc mi? :D

Itt oktatod az embereket, hogy te csak pénzért akartál idegennel közösülni, de meggondoltad magad mert szereted a párod...

Ugyan kérlek... :D

Nem itt kell okoskodni, hanem a rendőrségen vagy a palinál, aki zsarol mert nem nyújtottad a szolgáltatást.. :D

Amíg az én fajtám nyugodtan hátradőlve rajtad röhög, addig a te fejed felett gyülekeznek a viharfelhők...

Nekem nincs veszteni valóm, mert tisztességes vagyok, de neked vannak problémáid erkölcsileg, jogilag, és anyagilag is...

Akinek a tisztességes munka nem munka az ne itt essen kétségbe hanem vállalja a következményeket.

Ahogy bemutatkoztál már kezdem érteni miért akar visszaélni a pali a beszélgetésekkel illetve a fotóiddal.

Megis érdemled, talán tanulsz belőle..

:D

2020. jan. 9. 12:21
 18/20 A kérdező kommentje:

17-es :D

Nem büdös a munka abszolút. Írtam, hogy dolgozom de nem jövök ki belőle, vannak hitelek a családban amire elmegy. Igen, beijedtem, mert rájöttem nem nekem való.:DD

Hülyének hülye voltam, dehát most megfizettem a tanuló pénzt. :D

Tőlem aztán ott heverészel ahol akarsz, az a kutyát sem érdekli. Nem oktattam én senkit csak téged, mert nem tudod mi-mit jelent. Nyilván ha nem mozogsz ezekben a körökben, akkor nem is tudod az ezek mögötti dolgokat. Nekem speciel, egyik ismerősöm tanácsolta ezt, nem jött be. Rá is fáztam , de ennyi.

A sok tanács meg sokat segített. Köszönöm szépen a válaszolóknak.:)))

Neked pedig, minden jót kívánok. :D

2020. jan. 9. 13:22
 19/20 anonim ***** válasza:
77%

"Csak leírtam mi a különbség a kettő fogalom között. A k*rv* meg a népies megszólítása. Minden prostituált k*rv*, de nem minden k*rv* prostituált. :D Mivel van prostituált, meg van szexmunkás. Uttóbbinak van szakszervezete is."

A prostituált AZ, aki PÉNZÉRT sezxel másokkal. Nevezheted, ahoyg akarod, a "szexmunkás" is ugyanez, csak szépítgetve!

2020. jan. 9. 16:06
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem arra tértem ki, hogy melyik mennyire erkölcsös vagy nem. Az egyik azért legális mert SZABAD akaratodból csinálod, a másik meg KÉNYSZER. Ugyanazt csinálja, csak nem mindegy, hogy legálisan vagy illegálisan. Ha bemész egy media marktba és ellopsz egy 300 ezres telefont, akkor lecsuknak. Ha ellopsz az állami kasszából ennyit politikusként akkor semmit sem kapsz érte. Itt is a körítés a lényeg.

Nem szándékozom bele menni a továbbiakban, van egy olyan érzésem, sose változna a véleményed. Nem gond.

A kérdésre visszatérve elmondtam a páromnak. Csalódott, de megbeszéltük, törölve lett a hirdetés, töröltem a facebookomat, ő is az övét. A zaklatónak belolvastam, mikor már a lakhelyemet akarta kipuhatolozni az sok volt. Közöltem vele, hogy miket tett. Ezek rögzítve vannak, és elfogok menni a rendőrségre. Most nem is ír azóta. Kíváncsi vagyok mi lesz.

2020. jan. 11. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!