Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A BKV megbüntetett, ügyvédi...

A BKV megbüntetett, ügyvédi iroda fizetési felszólítást küldött. Van kibúvó? (részletek lenn)

Figyelt kérdés
Tavaly ilyentájt megbüntettek az ellenőrök, megadtam az adataim. 6000e ft. pótdíjat kellett volna fizessek,akkor bementem az Akácfába, ott már 12e-t kértek. Nem volt nálam annyi, ezért eljöttem, azóta nem is foglalkoztam vele. Ma pedig érkezett a Dr. Szabó Gergely ügyvédi irodától egy fizetési felszólítás 24500- forintról, amit 8 napon belül ki kell fizessek. Se csekk, se semmi, csak egy fénymásolt pecsét és aláírás... Nem tűnik túl hivatalosnak, viszont tértivevénnyel jött... Olvastam hasonló eseteket,de ott a legtöbbjüket nem reálisan büntették. Akkor most ezt kötelező kifizetni, vagy van elévülés? Nincs ennyi pénzünk, mit tehetünk?
2010. júl. 20. 12:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy pontosan nem tudom már, hogy mikor büntettek meg, el is feledkeztem az egészről, erre ma jött ez a levél. Ebben pedig semmi dátum a büntiről, csak hogy a BKV átadta az ügyvédi irodának a dolgot. Megírom, hogy mi lett a vége.
2010. júl. 20. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:
akkor vmi nem frankó. Legalábbis nekem pontos dátumot,járatszámot,mindent ráírtak a levélre. Ezt kérdezd meg tőlük,ha tudnak érdemleges választ adni,valszeg nem kamu.
2010. júl. 20. 15:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Késve bár, de jelentem, minden rendben zajlott, sikerült a részletfizetés is! Jó érzés, hogy az ember folyton veszi a bérletet és akkor kapják el, amikor épp nincs nála. Köszi itt mindenkinek!
2010. okt. 26. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!