Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meddig kell még rendőrségre...

Meddig kell még rendőrségre járnom egy meggondolatlan segítségnyújtás miatt?

Figyelt kérdés

Tavasszal arra ébredtem, hogy a lakótelep parkolójában egy nő segítségért kiabál. Egy kancigány cibálta, ütötte az ugyancsak cigány, fiatal nőt. Mivel rosszul vagyok, attól ha a gyengébbet bántják lerohantam, rákiáltottam a férfire, aki nekem akart jönni. De ütöttem, rúgtam feléje, meghátrált. Még neki állt feljebb, hogy miért avatkozok be a magánügyeibe.

A nő is kb nekem akart esni, hogy mi a f***nak szólok bele a dolgaikba, majd elrohant. Persze hívtam a rendőrséget, minden részletet elmondva. Azóta 3x idéztek be tanúnak, de nem tudtam újat mondani. Munkámból kifolyólag 6 hónapra külföldre fogok menni.

Ez meddig fog még tartani? Garázdaság és könnyű testi sértés miatt eljárás az ember ellen.

2019. okt. 31. 08:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
87%

Borsod megyébe élek telibe láttam ugyan ezt a szitut. Hál istennek jó fizikummal és termettel áldott meg a sors 3 férfi ordított meg pofozott egyet mondom rájuk szólok hogy azonnal fejezzék be(nem ramboztam oda hanem tisztes távolságból) a következő pillanatban annyit láttam hogy mind a 4en jönnek felém hogy én mit képzelek és még a nő is jött hogy pusztuljak meg hogy az ő férjének én parancsolgatok.

Tökéletes példa volt számomra hogy nem szabad velük törődni. Teljesen más állatfaj és le lehet rasszistazni nem fog változni a véleményem. Hihetetlen egy nép csoport akik megse próbálnak beilleszkedni a társadalomilag elfogadott normák közé.

Azt a 5-10%at sajnálom a cigányoknak akik tisztességesek próbálnak lenni. Előttük le a kalappal. De hihetetlen többségbe van a primitív bűnöző. Amég náluk menő lesz börtönbe menni ez nem is fog változni

2019. nov. 1. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!