Hogyan kell elindítani a leszázalékolást?
Tisztelt kérdező. Én értem a problémáját. Ha még mindig kérdése aktuális, akkor ajánlom figyelméba a következő Linket:
Jó egészséget és sok sikert kívánok céljai elérésében.
Üdvözlettel: Endru
ma 14:13
Köszön megértő, kedves válaszát. A linket elolvastam, de ez a "verzió" már újabb módosításokkal él.Amióta bevezették a rehabilitációs járadékot, azóta már 50%-kal is lehet valaki rokkantsági nyugdíjas, ha nem rehabilitálható. Köszönöm, hogy foglakozott a kérdésemmel. Szomorú, hogy ennyire negatívak, rosszindulatúak az emberek. Egyébként nem jelenti azt, ha rokkantnak nyilvánítana az orvosszakértői bizottság, hogy igénybe is venném a rokkantsági nyugdíj lehetőségét.
Kedves kérdező, az első válaszolók rosszindulatát én magam sem értem. Rengeteg időt ledolgozott és a csípőprotézis nem játék!
Én úgy tudom, hogy a háziorvosnál kell kérni, hogy indítsa el, majd betelefonálni a nyugdíjintézethez és kérni, hogy küldjék ki azokat a papírokat amiket ki kell tölteni és utána küldenek majd a bizottság elé.
Jó egészséget!
19L
Egyik ismerősömnek maga a háziorvosa ajánlotta fel, hogy elinditja a leszázalékolását. Azt hiszem, hogy az első lépés minden esetben az, hogy a háziorvost kérjük az eljárás meginditására. Mindenképp gyűjtögesd a leleteket, orvosi papirokat.
Persze függ a háziorvostól is, hogy mennyire hajlandó elinditani ilyesmit, mindenesetre kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!