Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan kell elindítani a...

Hogyan kell elindítani a leszázalékolást?

Figyelt kérdés
2 éven van még a nyugdíjig, jó a munkahelyem, de már nehezemre esik a bejárás. 6 éve asztmás vagyok, ez a nagy meleg eléggé megvisel, érszűkületem van, magas várnyomással élek. A mozgásom korlátozott, jelenleg a második csípő protézis-műtét után lábadozom. Rettegek a téltől, mert félek az eleséstől. Mennyire "kell" betegnek lenni annak, akit leszázalékolnak? Szívesen átadnám a helyem egy fiatalnak. Hogyan kell elkezdeni?
2010. júl. 17. 10:36
1 2
 11/15 Endru7 válasza:
100%

Tisztelt kérdező. Én értem a problémáját. Ha még mindig kérdése aktuális, akkor ajánlom figyelméba a következő Linket:

[link]

Jó egészséget és sok sikert kívánok céljai elérésében.

Üdvözlettel: Endru

2010. nov. 9. 14:13
 12/15 A kérdező kommentje:

ma 14:13

Köszön megértő, kedves válaszát. A linket elolvastam, de ez a "verzió" már újabb módosításokkal él.Amióta bevezették a rehabilitációs járadékot, azóta már 50%-kal is lehet valaki rokkantsági nyugdíjas, ha nem rehabilitálható. Köszönöm, hogy foglakozott a kérdésemmel. Szomorú, hogy ennyire negatívak, rosszindulatúak az emberek. Egyébként nem jelenti azt, ha rokkantnak nyilvánítana az orvosszakértői bizottság, hogy igénybe is venném a rokkantsági nyugdíj lehetőségét.

2010. nov. 9. 17:36
 13/15 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező, az első válaszolók rosszindulatát én magam sem értem. Rengeteg időt ledolgozott és a csípőprotézis nem játék!

Én úgy tudom, hogy a háziorvosnál kell kérni, hogy indítsa el, majd betelefonálni a nyugdíjintézethez és kérni, hogy küldjék ki azokat a papírokat amiket ki kell tölteni és utána küldenek majd a bizottság elé.

Jó egészséget!

19L

2011. jan. 7. 14:01
 14/15 anonim válasza:
100%

Egyik ismerősömnek maga a háziorvosa ajánlotta fel, hogy elinditja a leszázalékolását. Azt hiszem, hogy az első lépés minden esetben az, hogy a háziorvost kérjük az eljárás meginditására. Mindenképp gyűjtögesd a leleteket, orvosi papirokat.

Persze függ a háziorvostól is, hogy mennyire hajlandó elinditani ilyesmit, mindenesetre kérdezd meg.

2011. márc. 2. 03:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő, értelmes válaszokat.
2011. márc. 6. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!