Hogyan kell elindítani a leszázalékolást?
Miért mindig a csalás ugrik be?
Tök hivatalosan kérdeztem.
Kedves válaszolók!
Ti gondolom, hogy tizenévesek vagytok, mert ennyi rosszindulat csak bennetek lehet. 38 éve, megszakítás nélkül dolgozom,egy nap megszakításom sincs, az utolsó 100.-ft-ból is megfizettem az adót. Befizettem én is, meg a munkáltatóim is azokat a járulékokat, melyek alapján majd felvehetem a nyugdíjam. Munkavállalóként az én adómból, tőlem levont járulékokból kapták/kapják a nagyszüleitek a nyugdíjukat, de nekem még nem esett ki a számon, hogy eltartom őket. Nem azt írtam, hogy lusta vagyok dolgozni, hanem, hogy "nehezemre esik bejárni, közlekedni". Szóval megdöbbentő a "jóindulatotok".
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:34 VAGYOK.
Mindenkinek, akinek nehezére esik bejárni dolgozni, az mind százalékolja le magát? Akkor ki dolgozna?
Ha bajod van a nyugdíj rendszerrel, akkor költözz más államba, ott a nyugdíjadról saját magad gondoskodsz, a fizetésedből Te magad utalod el egy számlaszámra a nyugdíjad megtakarítását, és ennyi. Akkor mikor meguntad a munkát, és mondjuk már kellőképp idős vagy, befejezheted a munkavállalást, és kezded felélni a nyugdíjadat.
Sajnos MO-on ez nem így megy. talán majd egyszer.
Ha bármi okból egészségügyi probléma miatt vagy fáradt, vagy lusta a munkába járáshoz, ott a háttérben nem kizárt valamiféle betegség. Tehát akkor menj, vizsgáltasd ki magad, és próbáld meg!
De ismétlem, ha nem egészségügyi probléma áll a háttérben, hogy le akarod százalékoltatni magad, akkor az előző kommentáromat ismétlem!!!!!!!!!!!!!
Utolsónak:
Olvastad a kérdés alatti szöveget?
Nem lusta meg fáradt vagyok! Próbálnál két csípőprotézissel küzdeni a hóban, meg majdnem megfulladni a melegben!
57 éves vagyok, átdolgoztam az egész életemet, mások meg 10 évvel elmentek nyugdíjba!
Nem lefizetni szándékozom az orvosokat, ha nem találnának betegnek, természetesen ledolgozom még azt a két évet.
A kérdés csak arra vonatkozott, hogy mi a rokkantsági nyugdíjigénylés menete.
akik kedvezménnyel mennek nyugdíjba, azok a rendvédelmi szervnél dolgoznak, és más a munkaviszony X szorzójuk, mint az átlagpolgáré. Ők kockára teszik az életüket valamilyen szinten, és ezzel kárpótolja a magyar állam. Persze ott sem értek teljesen egyet a jogszabály által előírt lehetőségeknek, de a törvény, az törvény!
Miért nem mentél hasonló pályára, akkor már te magad is nyugdíjas lehetnél!
Magad írtad, hogy " jó a munkahelyem, de már nehezemre esik a bejárás". Ha így fogalmaztál, akkor nehezen lehet félreérteni a szándékod, és joggal érvelek ellened!
Viszont ha tényleg problémád van az egészségeddel, azt nem mi fórumtársak fogjuk megítélni, és leszázalékolni, hanem majd az illetékes orvos. Menj el a háziorvoshoz, majd ő elindítja a folyamatot, ha úgy ítéli.
Egy jó tanács! Ne úgy fogalmazz, ahogy itt a fórumon!!!
utolsónak:
Utoljára írom, hogy "nehezemre esik bejárni a mhelyemre, és nem nem AKAROK dolgozni". Nem az egészségi állapotom kértem megítélni,(arra ott van az OOSZI) hanem a hivatalos utat kérdeztem. Sajnálom, hogy nem értetted a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!