Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 10 évvel ezelőtt kapcsolatom...

10 évvel ezelőtt kapcsolatom volt egy házas nővel. Született egy gyerekünk. A gyereket szeretném látni,8.5 éves, de a család nem hajlandó beleegyezni. Mit tudnék tenni? Hol vannak a jogaim?

Figyelt kérdés
2 alkalommal próbáltunk összeköltözni (terhesség alatt, illetve a gyerek 1.5 éves korában). Mindkétszer néhány hétig maradtunk csak együtt. A gyereket szeretném látni,8.5 éves, de a család nem hajlandó beleegyezni. Mit tudnék tenni? Ugyanúgy házasságban élnek, a férje saját gyerekének tekinti, hiába tudja, hogy nem tőle van. Hol vannak a jogaim?

2019. okt. 22. 10:40
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

"Élete része akarsz lenni vica versa"

A vica versa miben mutatkozik meg?!

Eddig hol voltál, évi két levél. Semmi. Az első pillanatban kellett volna lépned jogi úton, de nem tetted. Lehet, hogy nem is igaz, csak beképzeled a dolgot. És honnan tudod, hogy nem feküdt le a nő mással is, akitől a gyerek lehet? Miből gondolod, hogy VALÓBAN te vagy az apja?

Mert ez így csak a te képzeleted. Apának meg komolytalan vagy. Megértem, hogy magányos vagy, de ehhez mi köze a gyereknek? Megértem, hogy AKARSZ, de korrekt szerinted, amit csinálsz? Ja, fizetni a gyerektartást, stb azt már nem, de...

2019. okt. 23. 09:27
 42/58 anonim ***** válasza:

Elképesztően idegesítő és ostoba vagy.

Elmondták itt páran mi a TÖRVÉNY de csak nem megy az agyadba. Elmondom mégegyszer, hátha felfogod:

Házasságban született gyermek esetén a törvényes jogszabályok szerint az apa a férj lesz. Érted azt, hogy NEM SZÁMÍT, hogy ki a biológiai apa? Ezt vállalja az aki házasságot köt, és ezt vállalja az is aki férjezett nővel kezd viszonyt. Meg kell érteni, hogy a házasság intézménye ezzel jár, ez a törvény. Nincs kiskapu. Ha a férj tudomására jut, hogy a gyermek nem az övé, a tudomásra jutástól egy éven belül indíthat apasági vélelem megdöntésére pert. Esetetekben már a férj sem indíthat. De használd az eszed: szerinted egy családot, gyermeket bárki idegen zaklathat azzal, hogy becitálja a bíróságra, hogy amúgy én vagyok az apád?! Segítek: nem.

2019. okt. 23. 10:14
 43/58 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nem tudjátok átérezni a helyzetem...Még azt is felajánlottam néhány éve, hogy rendelek házi használatú DNS készletet. Elutasított a nő arra hivatkozva, hogy a bíróság ezt nem fogadja el, mivel szennyeződhet a minta, vagy manipulálhatom. Nem értem ezt a hozzáállást.
2019. okt. 23. 12:17
 44/58 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz? Annak a gyereknek van egy anyja és egy apja, aki neveli. Mindegy, hogy biológiai kapcsolat van e köztük.
2019. okt. 23. 12:46
 45/58 Savlekotő ***** válasza:
Hagyd a francba vettek egy gyereket maguknak,inkább örülj h nem kell fizetned semmit.
2019. okt. 23. 14:32
 46/58 A kérdező kommentje:
Vettek? Hát még kapni se kapok érte semmit cserébe, erről van itt szó!
2019. okt. 23. 16:59
 47/58 Savlekotő ***** válasza:
Mivel a nő csak spermáért használt fel mit vársz? Mit nem értesz öcsém,a nősténynek meg a pasasnak gyerek kellett,és te adtad hozzá spermát,ez sima üzlet volt.
2019. okt. 23. 17:05
 48/58 anonim ***** válasza:
Savlekotő, nagyon sanyarú életed lehet a fröcsögéseid alapján, balkézről szerzett gyerek voltál, vagy te neveltél kakukkfiókát, hogy ennyire gyalázod az anyákat úgy nagy általánosságban, mintha minden megszületett gyerek zabi gyerek lenne.
2019. okt. 23. 17:42
 49/58 Savlekotő ***** válasza:
Előző 4 ismerőst tudok ahol apuka más almát nevelgeti pénzeli,mert a nők általában a jól keresőre sózzák,genetika evolúció tisztelet a kevés kivételnek .. Kérdem ha kiderülnek ki szív? A gyerekek,nem a nők.... A kérdező meg egy balek akit egy mai érdek nő felhasznált.
2019. okt. 23. 18:07
 50/58 anonim ***** válasza:

Savlekoto !

Madarat tolláról, embert baratjarol. Ha ilyen körökben forogsz....

2019. okt. 23. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!